Vesterålen

Velkommen til Polar Kraft

Spennende ting skjer - fra nyttår er både Trollfjord Kraft og Andøy Energi strøm endel av Polar Kraft-familien. Sammen vil vi fortsatt være den lokale strømleverandøren. Arbeidsplasser, sponsorstøtte til lag og foreninger og lokal handel blir akkurat som før. I tillegg får alle kunder, både privat og næring tilgang til flere gode produkter og tjenester.

Vi er mer enn et strømselskap – Vi lever her – Vi jobber her – Vi bidrar her

Kontoret_Sortland

Vi har tro på at store og små sport- og kulturarrangement bidrar til bolyst og bærekraftige samfunn

Polar_Kraft_sponsorer_Vesteraalen

16 millioner til norsk idrett

Idrettsstrøm gir deg mulighet til å støtte ditt lokale idrettslag hver måned. Dette gjelder både bedrift- og privatkunder. 1 øre per kWh strøm du bruker går rett til et idrettslag valgt av deg. 

MED HJERTE FOR IDRETTEN - IDRETTSSTRØM
16 millioner til norsk idrett - Produktbilde
Vi bor der du bor - Produktbilde

Vi bor der du bor

I motsetning til mange andre strømselskaper er Polar Kraft et selskap som skaper lokale arbeidsplasser. Faktisk har vi fire personer på kontoret i Sortland. I tillegg har vi et lokalkontor på Myre.

Vi er også opptatt av å lete etter aktive ansatte. Du har mest sannsynlig møtt noen av oss når du har vært på fotballkamp, på konsert, i 17. mai-toget, i turnhallen, i slalåmbakken eller på håndballbanen.

SE VÅRE STRØMAVTALER

Vi støtter det du liker

Skreifestivalen, Blåbyhallen, Morild IL, Sortland og omegn skiklubb, Sortland IL mfl. Fantastiske klubber og arrangementer som ikke overlever på frivillighet alene.

Vi er med og sponser en lang rekke idrettslag og kulturarrangementer i Vesterålen – fordi vi vet hvor mye dette betyr for oss som bor her.

LES NYHETER OG AKTUELLE SAKER
Vi støtter det du liker - Produktbilde
Vi handler lokalt - Produktbilde

Vi handler lokalt

Polar Kraft er et selskap som handler lokalt. Vi har også kontorer på Myre, Svolvær, Fauske, Bodø, Narvik, Ballangen og Harstad. Vi er opptatt av at det skal merkes, og vi kan med sikkerhet si at det å handle på nett er fy-ord på jobb.

Vi har satt fokus på lokal handel og gjennom året vil vi gjøre flere aktiviteter sammen med det lokale næringslivet. Responsen er enorm og viser at folk er opptatt av å støtte nærbutikkene sine.

MED HJERTE FOR DITT LOKALSAMFUNN

Vi bidrar til gode formål - Polar Kraft-fondet

Fire ganger i året deler vi ut 10.000 kroner til et godt formål.

Dansere, korps, sanitetsforeninger, idrettslag, listen er lang over ulike lag og foreninger som har fått penger. Og til jul gir vi ekstra til de som gjør noe for andre i jula

SØK PÅ POLAR KRAFT-FONDET HER
Vi bidrar til gode formål - Polar Kraft-fondet - Produktbilde

Kontaktpersoner - Vesterålen

Trond Nygård

Bedriftsrådgiver

Telefon:

+47 911 71 603

Lill-Karin Leinan

Bedriftsrådgiver

Telefon:

+47 905 22 031

Tonje Delp

Bedriftsrådgiver

Telefon:

+47 975 15 851

Inger Synnøve Karlsen

Kunderådgiver

Telefon:

+47 987 02 006

Powered by FUNN