Aktuelle saker

Nordpolen stakk av med 30.000 Idrettsstrøm-kroner


Etter en spennende superfinale i Idrettens Hus, var det fleridrettsklubben Nordpolen som i år kunne komme på lunsj å motta sjekken på 30.000,- sponsorkroner generert fra kjøttprodusenten Kuraas sin strømregning hos Polar Kraft.

Strømprisene fremover: Mildere vær bidrar til rimeligere strøm


Polar Krafts ekspert spår rimeligere strøm for mars. Men vi må være forberedt på at strømprisene fortsatt vil svinge i perioder.

Polar Kraft besøker strømkunden Nordlaks og Havfarmen "Jostein Albert"


Bedriftsrådgiverne Tonje Delp og Trond Nygård i Polar Kraft hadde gleden av å besøke Nordlaks sin havfarm «Jostein Albert» onsdag 7. februar. Og de ble mektig imponert! «Polar Kraft er stolt kraftleverandører til hele Nordlakskonsernet, i partnerskap med SKS, og det var en spesiell opplevelse å se den imponerende strukturen i aksjon», sier Tonje.

Strømkonsept fra Polar Kraft ga 2,8 millioner til lokale idrettslag i 2023


Idrettsstrøm er et strømkonsept fra Polar Kraft der store og små idrettslag mottar midler i klubbkassen for hver kilowattime med strøm som kunden forbruker. Kunden velger selv hvilket idrettslag man ønsker å støtte.  

Får 45.000 kroner i Idrettsstrøm-støtte


Konseptet Idrettsstrøm fra Polar Kraft har gjennom året gitt penger i kassa for Narvik Slalåmklubb. – Idrettsstøtten er viktige midler for oss, og pengene skal i 2024 gå til skiskole og aktiviteter for barn og unge, sier klubbleder John Christian Eriksson.

- Et strømkonsept som er gunstig for begge parter


Stein Hansen i Sportsklubben Høken har lang erfaring med konseptet Idrettsstrøm fra Polar Kraft. Gjennom årenes løp er det blitt generert hele 30.000 kroner til klubben i hans hjerte. Midlene brukes til å arrangere aktiviteter for de minste hjemme på Bleik.

Redusert tilgjengelighet


På grunn av det kraftige uværet som herjer, ønsker vi å informere om at vi har redusert tilgjengelighet.

Strømmen har gått - hva gjør jeg?


Strømbrudd forekommer heldigvis nokså sjeldent. Likevel bør du være forberedt på både kortvarig og langvarig strømbrudd. Les om de vanligste årsakene til at strømmen går – og hvem du kan kontakte hvis strømmen går.

Opplever du strømbrudd? Når strømmen går i ditt nærområde er det din lokale netteier som har ansvaret for å rette opp feilen. Vi i Polar Kraft får dessverre ikke gjort så mye for å hjelpe deg.

I Norge har vi robuste strømnett, og strømbrudd er heldigvis sjeldne. Når strømbrudd først skjer, er de vanligste årsakene uvær, tekniske feil på det elektriske anlegget, eller overbelastning av strømnettet.

5 tips for riktig bruk av varmepumpe i kulda


Mange lurer på om varmepumper virker på kalde dager. Svaret er ja. Men har du luft-til-luft-varmepumpe, bør du ikke bruke auto-knappen når det er skikkelig kaldt ute.

Flere saker
Powered by FUNN