Aktuelle saker

Tekniske problemer er nå løst


Vi har hatt tekniske problemer i Polar Kraft-appen og Min side. 

Polar Kraft vil bidra med millioner til Stiftelsen Norsk Luftambulanse:


Idrettsstrøm har vært en enorm suksess i nord. Nå lager strømselskapet et produkt som skal støtte Stiftelsen Norsk Luftambulanse

Endringer i prisopplysningsforskriften og avregningsforskriften


Barne- og familiedepartementet har varslet endringer i prisopplysningsforskriften og avregningsforskriften. Endringene skal gjøres gjeldende fra 1. november 2022.

 

Har bygd et helt kulturhus på dugnad


1,5 million kroner. Et utall dugnadstimer. Belønningen er et fullverdig kulturhus i mini-format.

De lever for øyeblikkene som betyr alt


De topper ingen tabell. De setter ingen avgjørende scoringer på overtid. De lever på ingen måte noen proff-drøm.

Mo i Rana - utsolgt og nyklipt


Alt utsolgt. Alltid nyklipt. UL Daggry skaper liv og røre på Alteren døgnet rundt.

Strømpriser og strømmarkedet


I løpet av sommeren og høsten har forskjellene mellom strømprisen i Nord-Norge og Sør-Norge vært enorme. Mens det i sør har vært tørt vær, har vi i Nord-Norge fått en rekordhøy magasinfylling på grunn av vått vær. Dette har igjen ført til at vi har hatt en relativt lang periode med svært lave strømpriser i nord.

Strømstøtte for september


I september var gjennomsnittsprisen for NO1 (Oslo), NO2 (Kristiansand) og NO5 (Bergen) på ca. 359 øre/kWh. Nå er det også strømstøtte for NO3 (Trondheim) fordi gjennomsnittsprisen for september var på ca. 75 øre/kWh. Støtteandelen for september økes fra 80 prosent til 90 prosent.

Slik fungerer strømstøtten


Skyhøye strømpriser har medført at regjeringen innførte ordningen for strømstøtte. Ordningen skal hjelpe husholdninger og enkelte andre grupper økonomisk i perioder med ekstremt høy strømpris. Dersom du har rett på strømstøtte, behøver du ikke å foreta deg noe. Beløpet du har krav på vil trekkes automatisk fra på nettleien.

Flere saker
Powered by FUNN