Aktuelle saker

Polar Kraft blir strømleverandør for strømkundene til Andøy Energi og Trollfjord Kraft


Nordkraft, Trollfjord og Andøy Energi slår sammen nettselskapene sine, og strømkundene til Andøy Energi og Trollfjord Kraft vil få sitt kundeforhold hos Polar Kraft. Administrerende direktør i Polar Kraft, Herold Myrland, sier at overføringen av strømkundene er i tråd med strategien om å være den ledende lokale strømleverandøren. – Når vi nå får samlet enda flere av strømkundene i Vesterålen vil dette styrke vår lokale posisjon i området, sier Myrland.

Arctic Race


Bli med oss når vi lager folkefest under årets Arctic Race of Norway 

Måler ikke suksess på billettsalget


Denne festivalen måler ikke suksess på hvor mange som møter opp. Men på hvem.

Mistet halve troppen. Nå gjør turngruppa grep


Fra 24 til 12 turnere. Det var den triste statusen for ungdomsturnerne i Ballangen Turnforening, da det skulle oppsummeres hva to år med pandemi har gjort for medlemsmassen.

Norges første Buldrevegg på flyplass


I dag åpnet et unikt aktivitetstilbud på lufthavna. I samarbeid med Polar Kraft og Mørkvedhallen lanserte Avinor ett aktivitetskonsept helt i særklasse. 

Satser mot EM i drill


Når korpsmarsj blir toppidrett. 

Det er nå den nye byen skapes


Her kommer det første steget mot et grønt nabolag med null utslipp. Dette takket være et tett samarbeid mellom to lokale selskaper.

Strømkundene har talt: Polar Kraft er best på kundeservice i energibransjen!


Vi jobber hver dag for å gi våre kunder gode opplevelser i møte med oss. Vi er derfor svært ydmyke og ikke minst veldig stolte over at Polar Kraft ble best i test og kom på 1. plass i kundeserviceprisen for energibransjen!

Har mettet hundrevis av Narvik-gjester


Bålpanne har gitt kokke-faget synlighet.

Norske kokkers landsforening har et særdeles aktivt lokallag i Narvik. De har i vinter fått penger fra Polar Kraft Fondet – for å bidra til å vise frem et særdeles viktig yrke.

Flere saker
Powered by FUNN