Aktuelle saker

Polar Kraft-fondet desember 2018

Polar Kraft-fondet deler hver måned ut kr. 50.000,- til lag og foreninger i Lofoten, Vesterålen, Ofoten, Salten og Bodø.

Polar Kraft – en "Great Place to Work"

Da Polar Kraft ble etablert, 1. januar 2018, tok vi med oss det beste fra de to bedriftene som nå ble én: gode produkter, god kundetilfredshet og et godt arbeidsmiljø. At vi ved utgangen av 2018 kunne sette frem skiltet med "Great Place to Work", anser vi som et tegn på at vi er på god vei til å lykkes med å skape vårt strategiske fundament: lønnsom vekst, fornøyde kunder og en attraktiv arbeidsplass.

Hvor mye strøm bruker du egentlig i løpet av ett år?

Det snakkes mye om strømpriser, strømforbruk og hvordan man kan redusere strømregningen ved å gjøre kloke valg for å redusere antall kilovattimer (kWh) og for å redusere klimaavtrykk og dermed spare miljøet. Noen ganger kan man virkelig slå to fluer i en smekk.

Hvem skal få “grasrotandelen” av strømavtalen din?

Har din klubb eller ditt idrettslag ambisjoner om å få til en ekstra satsing, men mangler penger til å gjennomføre det? Skulle du ønske “grasrotandelen” og det økonomiske handlingsrommet var større? Med Kraft til idretten får din klubb eller idrettslag en ny stabil inntektsmulighet.

Polar Kraft-fondet november 2018

Polar Kraft-fondet deler hver måned ut kr. 50.000,- til lag og foreninger i Lofoten, Vesterålen, Ofoten, Salten og Bodø.

Få oversikt over ditt strømforbruk 24/7 med Min side

Det er ikke alltid like enkelt å holde oversikt over strømavtaler, strømpriser, forbruk i kWh, nettleie, målepunkter og så videre. Heldigvis har Polar Kraft Min side, en digital løsning som gjør denne jobben mye enklere.

Med bærekraftig turisme i Lofoten som utfordring

Polar Kraft skal være den naturlige samarbeidspartner ved lokale og regionale spørsmål og behov. Derfor synes vi det var naturlig å delta da Engage SFU i sommer inviterte oss med på prosjektet for en mer bærekraftig turisme.

Da Fjellfarer valgte Idrettsstrøm valgte de å støtte Aktiv mot kreft

For Mona Mosti i Fjellfarer var Aktiv mot kreft et enkelt valg da hun skulle velge hvem som skulle få 1 øre pr kWh i støtte fra dem. Rimelig strøm til oss og viktige penger til et nyttig formål – det er en vinn-vinn-situasjon.

10 strømsparetips til hverdagsbruk

Synes du strømmen er dyr og har lyst til å spare noen kroner eller tenker du på klimaendringene og vil være med å dra i rett retning? Her får du 10 tips for å redusere strømregningen og for å spare miljøet.

Flere saker
Powered by FUNN