Aktuelle saker

Sceneverftet Lofoten med musikal, mestringsfølelse og magi


Hvorfor dra på Broadway-show når du kan se spektakulære musikaler i Lofoten?

Bankene innfører en ny tjeneste for eFaktura – «Ja takk til alle»


Tjenesten «Ja takk til alle» (JTTA) gjør det enklere å motta eFaktura fra alle som skal sende deg faktura. Med å takke ja til tjenesten JTTA, får du automatisk eFaktura direkte til din nettbank, og slipper å inngå avtale om eFaktura med hver og en leverandør. Du kan reservere deg mot tjenesten for enkelte leverandører, som for eksempel Polar Kraft om du ønsker å motta strømregningen på papir.

Sulitjelma Røde Kors Hjelpekorps er alltid klar til å hjelpe


Røde Kors Hjelpekorps er den største frivillige aktøren innen den norske redningstjenesten. Og i Fauske står 13 frivillige alltid beredt for å rykke ut dersom uhellet er ute. 

Bogen Vel vil skape bolyst og motvirke utenforskap med friluftspark


Aktiviteter, tur og trim for store og små. I 2022 får Bogen i Ofoten en flott friluftspark for både barn, voksne og eldre.  

Polar Kraft ønsker å bidra ekstra også denne jula


Årets beste tid for mange. For andre den aller tøffeste.

Heldigvis har vi over hele Norge aktører som ønsker å gjøre noe med dette. Som bruker av sin tid og sine midler for å gjøre juletiden bedre. For store, og for små.

På tampen av året vil vi Polar Kraft hedre de som hjelper andre, og deler til sammen ut 60.000 kroner til syv unike prosjekter. 

Polar Kraft ønsker alle en riktig god jul


Det nærmer seg jul og en noe annerledes julefeiring – igjen.
Vi håper dere alle får en minnerik julefeiring med familie og venner.
Samtidig ønsker vi å takke dere for året som har gått, og ser frem til et nytt år!

 

Derfor er strømprisen uvanlig høy i år


Etter et år med rekordlave strømpriser i 2020, har vi sett det motsatte i 2021. Hvorfor har prisene gått opp og hva kan vi vente oss fremover? Her er svar på noen av de vanligste spørsmålene.

Kompensasjonsordning for høye strømpriser


Regjeringen har lagt frem en ordning om kompensasjon for høye strømpriser. Du som strømkunde behøver ikke foreta deg noe for å få kompensasjon – beløpet du har krav på trekkes automatisk fra nettleien.

Fra sjel til hånd fått 10.000 kroner fra julefondet


På tampen av året vil vi i Polar Kraft hedre de som hjelper andre. I år som i fjor, gir vi derfor 10.000 kroner fra Polar Kraft-fondet til seks unike prosjekter i desember. Her kan du bli bedre kjent med de som gjør alt for å hjelpe andre i jula – og ellers i året.

Flere saker
Powered by FUNN