Aktuelle saker

Satser mot EM i drill


Når korpsmarsj blir toppidrett. 

Det er nå den nye byen skapes


Her kommer det første steget mot et grønt nabolag med null utslipp. Dette takket være et tett samarbeid mellom to lokale selskaper.

Strømkundene har talt: Polar Kraft er best på kundeservice i energibransjen!


Vi jobber hver dag for å gi våre kunder gode opplevelser i møte med oss. Vi er derfor svært ydmyke og ikke minst veldig stolte over at Polar Kraft ble best i test og kom på 1. plass i kundeserviceprisen for energibransjen!

Har mettet hundrevis av Narvik-gjester


Bålpanne har gitt kokke-faget synlighet.

Norske kokkers landsforening har et særdeles aktivt lokallag i Narvik. De har i vinter fått penger fra Polar Kraft Fondet – for å bidra til å vise frem et særdeles viktig yrke.

Polar Kraft kan nå tilby tjenester for energieffektivisering til bedrifter


Polar Kraft har via morselskapet Yve nå en eierandel i Green Norway, og kan dermed tilby tjenester for energieffektivisering. Etter transaksjonen eier Polar Kraft/Yve 10% av aksjene i selskapet.

Vil hylle frivilligheten med stor gatefest


2022 er frivillighetens år – det vil Medkila Speidergruppe feire med en skikkelig fest i Harstad sentrum!

Strømstøtten forlenges med ett år


Regjeringspartiene og SV er enige om å forlenge strømstøtten til og med mars 2023 og sier også nei til nye utenlandskabler.

Ny modell for beregning av nettleie


I 2021 innførte HLK Nett en ny modell for beregning av nettleie. Så hva innebærer dette egentlig for deg? Jo, det betyr at nettleien din beregnes på en annen måte enn før. Det betyr også, som du kanskje har oppdaget, at du som strømkunde må tenke på en litt annen måte enn før.

Polar Kraft etablerer seg på Helgeland!


- Polar Kraft med viktig støtte til Polarsirkelen Lufthavnutvkling (PLU).

Flere saker
Powered by FUNN