Aktuelle saker

Gjør det enkelt å lade bilen – enten du er hjemme, på hytta, på jobben eller i borettslaget


Stadig flere kjøper elbil, og hos Polar Kraft får du smarte og komplette løsninger for lading. Er du privatkunde eller liten bedriftskunde? Nå får du elbillader på rentefri nedbetaling.

1-øringene ble 423 000 kroner i støtte fra Polar Kraft


Det første hele året med Luftambulansestrøm fra Polar Kraft ble en stor suksess. Over 700 privatpersoner og bedrifter har hittil valgt å kjøpe produktet Luftambulansestrøm via selskapet. Kundene gir automatisk en 1-øring per brukte kilowatt-time til Stiftelsen Norsk Luftambulanses arbeid.

1 kWh -Hvor mye strøm er det egentlig?


Hva bruker du mest strøm på i hjemmet ditt? Og hvor mye strøm dreier det seg egentlig om? Lær mer om strøm og kostnader – og bli mer bevisst på ditt eget strømforbruk!

Bruker du strømmen smart på hytta?


Mange nordmenn eier eller leier hytter og fritidshus, enten på fjellet eller ved sjøen. Hyttelivet er en viktig del av vår kultur, og det er vanlig for oss å tilbringe ferier, helger og fritid på hytta. Vi har samlet noen gode tips som hjelper deg med å redusere strømregningen – uten at det går utover hyttekosen.

Nordpolen stakk av med 30.000 Idrettsstrøm-kroner


Etter en spennende superfinale i Idrettens Hus, var det fleridrettsklubben Nordpolen som i år kunne komme på lunsj å motta sjekken på 30.000,- sponsorkroner generert fra kjøttprodusenten Kuraas sin strømregning hos Polar Kraft.

Strømprisene fremover: Mildere vær bidrar til rimeligere strøm


Polar Krafts ekspert spår rimeligere strøm for mars. Men vi må være forberedt på at strømprisene fortsatt vil svinge i perioder.

Polar Kraft besøker strømkunden Nordlaks og Havfarmen "Jostein Albert"


Bedriftsrådgiverne Tonje Delp og Trond Nygård i Polar Kraft hadde gleden av å besøke Nordlaks sin havfarm «Jostein Albert» onsdag 7. februar. Og de ble mektig imponert! «Polar Kraft er stolt kraftleverandører til hele Nordlakskonsernet, i partnerskap med SKS, og det var en spesiell opplevelse å se den imponerende strukturen i aksjon», sier Tonje.

Strømkonsept fra Polar Kraft ga 2,8 millioner til lokale idrettslag i 2023


Idrettsstrøm er et strømkonsept fra Polar Kraft der store og små idrettslag mottar midler i klubbkassen for hver kilowattime med strøm som kunden forbruker. Kunden velger selv hvilket idrettslag man ønsker å støtte.  

Får 45.000 kroner i Idrettsstrøm-støtte


Konseptet Idrettsstrøm fra Polar Kraft har gjennom året gitt penger i kassa for Narvik Slalåmklubb. – Idrettsstøtten er viktige midler for oss, og pengene skal i 2024 gå til skiskole og aktiviteter for barn og unge, sier klubbleder John Christian Eriksson.

Flere saker
Powered by FUNN