Aktuelle saker

Ta grep - reduser strømforbruket ditt i høst


Høstkulda står for døren, og vi i Polar Kraft hjelper deg gjerne med å få på plass energibesparende løsninger for hjemmet ditt. Vi går inn i en tid der vi hvor vi bruker mer strøm, blant annet til oppvarming. Samtidig stiger strømprisene i takt med behovet for strøm. Det finnes flere gode løsninger som hjelper deg med å holde strømkostnadene nede.

Slik blir den nye strømstøtteordningen


Fra 1. september vil strømstøtten være timesbasert. - Den nye støtten er lettere å forstå, og man vet til enhver tid hvilken strømstøtte som gjelder, sier Olje- og energiminister Terje Aasland. Les om hva den nye støtteordningen vil bety for deg.

Polar Kraft vil bidra med millioner til Stiftelsen Norsk Luftambulanse:


Idrettsstrøm har vært en enorm suksess i nord. Nå har vi laget et produkt som skal støtte Stiftelsen Norsk Luftambulanse

Arctic Race of Norway 2023


Bli med oss i Polar Kraft og skap en uforglemmelig feststemning under Arctic Race of Norway 2023!

Her er gjenbruk i praksis


Denne hytta råtnet på rot. Nå skal den gjøre dobbel nytte for seg.

Strømprisen fremover: Påvirkning fra vær, gasspriser og usikkerhet


I mai opplevde vi varmere og tørrere vær enn normalt. Temperaturen var 0,3 grader over gjennomsnittet, og nedbøren utgjorde bare 86% av det normale. 

iParken setter ny standard – Bodøs første store solkraftverk


Bodøs første store solkraftverk i et boligprosjekt er nå under bygging, og markerer en merkedag for prosjektet iParken. "Endelig er vår leverandør i gang med montasjen av solcellene", sier Bernt-Charles Hargaut, Prosjektsjef i Corponor.

Yves årsrapport for 2022: - Utbytte på 23 millioner til tross for et utfordrende marked


Polar Krafts morselskap, Yve, leverte nylig sin årsrapport for 2022. Driftsresultat før avskrivninger (EBITDA) for året utgjorde 49 millioner kroner. Resultatet er preget av de krevende markedsforholdene, samt at strømkundene har redusert forbruket betydelig i 2022.

Svært dyr eller gratis strøm – hva er årsaken?


Mange faktorer påvirker strømprisene i Norge, og prisene for strøm settes dagen før strømmen både skal produseres og forbrukes. Les om hvorfor strømprisene svinger.

Flere saker
Powered by FUNN