Polar Krafts tiltakspakke julen 2020

Det er tøffe tider i Norge – og Polar Kraft har derfor rullet ut en skikkelig tiltakspakke for lokalsamfunnene vi hører til i.

Postet 14.12.2020

I vår valgte vi å fremskynde utbetalingen av Idrettsstrømpengene med et halvår. 

På vei mot et nytt rekordår

Nå er det tøffe tider i næringslivet – og mange bedrifter har det tungt. I Polar Kraft har vi derfor gjort en rekke tiltak for å gjøre juletiden litt lysere.

Ekstrautdeling Polar Kraft-fondet

Normalt deles Polar Kraft-fondet ut fire ganger i året. Denne jula har vi lagt inn en ekstra utdeling. Vi har prioritert prosjekter med et ekstra stort hjerte for de som har en tøff jul, og har gitt 10.000 til hver av disse; ambulansen i Vesterålen, Bjerkvik sanitetsforening, Saltdal Røde Kors Omsorg, Frelsesarmeen i Bodø, Vestvågøy Røde Kors og Blåhuset i Harstad, også kalt varmestua.

Les mer om tildelingene HER

Snapfilter i sentrum

Vi oppfordrer sterkt til lokal handel. Vi fikk derfor designet et eget "Jeg handler lokalt" filter i sentrum på plassene vi har lokalkontor. Det ble en suksess og vi så at mange som er glade i lokal handel brukte filteret når dere snappet til familie og venner fra handleturen i sentrum.

snapfilter_jeg_handler_lokalt

Delte ut gavekort

For å inspirere til ytterligere handel lokalt oppfordret vi folk til å tagge sine lokale butikk-favoritter på Facebook og Instagram – hvor vi igjen delte ut lokale gavekort på 1.000 kroner til en person ved alle våre seks lokasjoner. Vinnerne er kåret og gavekortet er hentet og brukt i den butikken som de tagget. Takk til alle som deltok.

gavekort_jeg_handler_lokalt_polarkraft_facebook

Handler julegaver og julematen lokalt

Polar Kraft-nissen er alltid snill. I år har nissen utelukkende valgt lokale butikker både når våre ansatte får en liten gave samt kunder som har hatt en ekstra utfordrende tid under pandemien. Det store julebordet blir det ikke noe av i år. Men vi ordnet en fin julelunsj – og har valgt å handle mat hos spisesteder vi vet at virkelig trenger den ekstra omsetningen. 

lokale_julegaver_polarkraft

 

Powered by FUNN