Polar Kraft-Fondet

Polar Kraft-Fondet

Polar Kraft-fondet deler ut 60 000,- kroner hvert kvartal fordelt på våre lokalområder Lofoten, Vesterålen, Narvik-regionen, Harstadregionen, Salten og Bodø. Det vil si at om ditt lag eller forening trenger støtte til et innkjøp eller prosjekt, kan du søke om inntil kr 10.000,- hos ditt lokale Polar Kraft-kontor.

Søk om midler til nye korkapper, høyttaleranlegg til grendehuset, kaffetraktere til skolekorpset, eller tusen små og store andre ting som kan være med på å hjelpe ditt lag/forening og dine ildsjeler videre.

Du kan søke 4 ganger i året fra Polar Kraft-fondet og fristene er:

  • Søknadsfrist: 30. mars: Bamse B, Fauske Svømmeklubb, Lofoten High5 Svolvær, Molla Løypelag, Håkvik Aktivitetspark, 6.Narvik Speidergruppe, Grytting idrettslag, Straume IL, Norsk Motor Klubb Harstad
  • Søknadsfrist: 30. juni: Høstjakta Lofoten, Finneid IL Fauske, Vardesenteret i Bodø. Sommerskole i Harstad, Narvik, Sortland. Arrangør Forskerfabrikken.  
  • Søknadsfrist: 30. september. Lekanger Kvinne og familielag Bodø. Sulitjelma Røde Kors hjelpekorps Fauske. Kor Arti Narvik. Sceneverftet og IL Blest Lofoten. Bogen Vel Hålogaland.
  • Søknadsfrist 10. desember: Bok i Lofoten, Dysleksi Vest-Lofoten, Skaug og Kløkstad Velforening i Bodø, Fauske idrettslag alpint/snowboard, Norska kokkers landsforening - Narvik, Øksil IL i Vesterålen, Medkila speidergruppe i Harstad.

Ekstra tildeling i desember på kroner 10.000 for å hedre de som hjelper andre
Alternativ jul Bodø. Myre kirke. Frivilligsentralen Narvik. Juleglede i Fauske. Fra Sjel til Hånd i Harstad. Aksjon juleglede i Vågan og Lions Klubb på Vestvågøy.

Aktuelt

Satser mot EM i drill


Når korpsmarsj blir toppidrett. 

Har mettet hundrevis av Narvik-gjester


Bålpanne har gitt kokke-faget synlighet.

Norske kokkers landsforening har et særdeles aktivt lokallag i Narvik. De har i vinter fått penger fra Polar Kraft Fondet – for å bidra til å vise frem et særdeles viktig yrke.

Gir 10.000 kroner til Fauske IL Alpint/Snowboard


Polar Kraft ønsker at barn og voksne på Fauske skal ha et godt alpintilbud. Vi deler derfor ut 10.000 kr fra Polar Kraft-fondet til Fauske IL Alpint/Snowboard.

– Det betyr enormt mye, sier Yanka Soffi Wårheim

Alle saker

Søk støtte fra Polar Kraft-fondet

Jeg godtar følgende forutsetninger for å motta støtte på vegne av min forening/mitt lag:
Hvem kan søke?

Det er bare enheter som driver virksomhet på lokalt eller regionalt plan som kan delta i Polar Kraft-fondet, og som samtidig er registrert i Frivillighetsregisteret.

Foreninger som er paraplyorganisasjoner for lokale lag eller enheter som har aktivitet i hele landet kan derfor ikke delta.

I tillegg må den virksomheten som skal drives være av en bestemt art. Avgrensningene er for det meste, men ikke utelukkende, basert på den kategorisering som registreres i Frivillighetsregisteret. Virksomheter innen kulturfeltet vil bli foretrukket.

Last ned dokument

Søknadskriterer

Laget/foreningen godtar at Polar Kraft-fondet med tilskudd på 10 000 kr utbetales mot at:

  • Innsending av høyoppløselig bilde (god kvalitet) fra foreningens aktivitet som kan benyttes av Polar Kraft i markedsføringen av Polar Kraft-fondet.
  • Deling av post om tildeling på foreningens Facebookside (dersom en slik finnes).
  • Vi aksepterer at Polar Kraft kan kontakte oss med gode tilbud og informasjon om produktet i ettertid.
Powered by FUNN