Polar Kraft-Fondet

Polar Kraft-Fondet

Polar Kraft-fondet deler ut 60 000,- kroner hvert kvartal fordelt på våre lokalområder Lofoten, Vesterålen, Narvik-regionen, Harstadregionen, Salten, Bodø og Helgeland. Det vil si at om ditt lag eller forening trenger støtte til et innkjøp eller prosjekt, kan du søke om inntil kr 10.000,- hos ditt lokale Polar Kraft-kontor.

Søk om midler til nye korkapper, høyttaleranlegg til grendehuset, kaffetraktere til skolekorpset, eller tusen små og store andre ting som kan være med på å hjelpe ditt lag/forening og dine ildsjeler videre.

Du kan søke 3 ganger i året fra Polar Kraft-fondet og fristene er:

  • Søknadsfrist: 30. mars 2022: Sommerfestivalen Fra Jonsok til Olsok, Lofoten paradetropp, Smedvik Idrettsforening, Harstad skoles musikkorps, Jentelag Fauske Sprint, Kjelvikspillet AS, Ballangen Turnforening, Arctic Sea Kayak Race, Vesterålen
  • Søknadsfrist: 30. juni: Saltdal Husflidslag og Fauske IL langrenn /Klungsetmarkas venner, Fauske. Ensemble Ylajali, Bodø. Svolvær Musikkforening og Sennesvik Grendela, Lofoten, Stokmarknes Musikkforening, Vesterålen. Evenesmark Vel og Norsk Folkehjelp Harstad, Hålogaland. Puls musikkverksted, Ofoten. UL Daggry, Helgeland.         
  • Søknadsfrist: 30. september. Ikke tildelt
  • Søknadsfrist desember: Ekstra tildeling i desember på kroner 10.000 for å hedre de som hjelper andre

Aktuelt

Et viktig og meningsfylt tilbud: – Vi er imponert over det Vardesentret står for!


På Vardesenteret får kreftsyke et pusterom i en krevende hverdag. Polar Kraft har sponset tilbudet med en el-sykkel slik at flere kreftpasienter kan komme seg ut på tur.

Måler ikke suksess på billettsalget


Denne festivalen måler ikke suksess på hvor mange som møter opp. Men på hvem.

Mistet halve troppen. Nå gjør turngruppa grep


Fra 24 til 12 turnere. Det var den triste statusen for ungdomsturnerne i Ballangen Turnforening, da det skulle oppsummeres hva to år med pandemi har gjort for medlemsmassen.

Alle saker

Søk støtte fra Polar Kraft-fondet

Jeg godtar følgende forutsetninger for å motta støtte på vegne av min forening/mitt lag:
Hvem kan søke?

Det er bare enheter som driver virksomhet på lokalt eller regionalt plan som kan delta i Polar Kraft-fondet, og som samtidig er registrert i Frivillighetsregisteret.

Foreninger som er paraplyorganisasjoner for lokale lag eller enheter som har aktivitet i hele landet kan derfor ikke delta.

I tillegg må den virksomheten som skal drives være av en bestemt art. Avgrensningene er for det meste, men ikke utelukkende, basert på den kategorisering som registreres i Frivillighetsregisteret. Virksomheter innen kulturfeltet vil bli foretrukket.

Last ned dokument

Søknadskriterer

Laget/foreningen godtar at Polar Kraft-fondet med tilskudd på 10 000 kr utbetales mot at:

  • Innsending av høyoppløselig bilde (god kvalitet) fra foreningens aktivitet som kan benyttes av Polar Kraft i markedsføringen av Polar Kraft-fondet.
  • Deling av post om tildeling på foreningens Facebookside (dersom en slik finnes).
  • Vi aksepterer at Polar Kraft kan kontakte oss med gode tilbud og informasjon om produktet i ettertid.
Powered by FUNN