Idrettsstrøm

10 års jubileum og utrolige 19,9 millioner i støtte til idrettslagene våre!

Kraft til Idretten, vårt hjertebarn og nasjonale idrettskonsept, feirer hele 10 år med å styrke lokale idrettslag! Og vet du hva? I løpet av disse årene er det utbetalt utrolige 19,9 millioner i støtte til idrettslagene våre - det er virkelig et slag for lokalsamfunnet!

For de som ikke vet: Kraft til Idretten er ikke bare et fancy navn - det er en ekte superhelt i form av en strømavtale. Har du Idrettsstrøm, så legges et øre i støttekassa til et valgfritt idrettslag -hver eneste gang du bruker en kWh. Så lenge idrettslaget ditt er registrert i frivillighetsregisteret, kan det få en solid boost fra oss! Hjelp oss gjerne med å spre idrettsgleden - for vi er ikke bare et strømselskap, vi er en del av idrettslaget ditt også!

Du er herved invitert til jubileumsfeiring

Det er takket være deg og alle våre kunder at konseptet Kraft til Idretten har blitt så vellykket. Vi ønsker derfor å feire 10 års jubileet sammen med deg. Ta turen innom et av våre lokale kontorer – tirsdag 5. mars ( Harstad 7.mars ) blir det kake og kaffe.Vi sees!

  

Idrettslag i Norge får utbetalt 2.800.000,- for 2023

- Stort sett alle har et forhold til et idrettslag i sitt lokalområde som de finner glede i å støtte. Derfor er Idrettsstrøm blant våre mest populære konsepter, forteller konseptansvarlig Morten Stormo i Polar Kraft.

LES MER

Får 45.000 kroner i Idrettsstrøm-støtte

Da konseptet Idrettsstrøm ble en realitet hos Polar Kraft for 11 år siden, var Narvik Slalåmklubb tidlig ute med å engasjere seg. Klubben kan nå se tilbake på viktige inntekter gjennom årenes løp: Totalt 218.000 kroner er blitt generert til klubbkassa som følge av Idrettsstrøm. 

Les mer

  • 19 609 841 KR

    + 422 259 KR hittil i år Idrettsstøtte
  • 10 455

    + 180 hittil i år Støttespillere og Ambassadører
  • 2 864

    + 13 hittil i år Registrerte klubber
Les mer om Kraft til idretten her

Aktuelt

Nordpolen stakk av med 30.000 Idrettsstrøm-kroner


27.02.2024 10:31:32

Etter en spennende superfinale i Idrettens Hus, var det fleridrettsklubben Nordpolen som i år kunne komme på lunsj å motta sjekken på 30.000,- sponsorkroner generert fra kjøttprodusenten Kuraas sin strømregning hos Polar Kraft.

Strømprisene fremover: Mildere vær bidrar til rimeligere strøm


16.02.2024 08:48:59

Polar Krafts ekspert spår rimeligere strøm for mars. Men vi må være forberedt på at strømprisene fortsatt vil svinge i perioder.

Polar Kraft besøker strømkunden Nordlaks og Havfarmen "Jostein Albert"


13.02.2024 09:53:01

Bedriftsrådgiverne Tonje Delp og Trond Nygård i Polar Kraft hadde gleden av å besøke Nordlaks sin havfarm «Jostein Albert» onsdag 7. februar. Og de ble mektig imponert! «Polar Kraft er stolt kraftleverandører til hele Nordlakskonsernet, i partnerskap med SKS, og det var en spesiell opplevelse å se den imponerende strukturen i aksjon», sier Tonje.

Alle saker

Kontaktpersoner

Konseptansvarlig Morten Stormo

Powered by FUNN