Harstad - Hålogaland

Vi er mer enn et strømselskap. Vi lever her. Vi jobber her. Vi bidrar her.

Er det noen andre strømselskaper som virkelig bryr seg om deg som bor i regionen Hålogaland? Selv om jobben vår er å kjempe i norgestoppen både på pris og service har vi i tillegg funnet syv ekstra gode grunner til at alle som bor her bør velge Polar Kraft.

PolarKraft_kontor_Harstad

Vi har tro på at store og små sport- og kulturarrangement bidrar til bolyst og bærekraftige samfunn. Under ser du noen vi støtter.

Polar_Kraft_sponsorer_Harstad

16 millioner til norsk idrett

Idrettsstrøm gir deg mulighet til å støtte ditt lokale idrettslag hver måned. Dette gjelder både bedrift- og privatkunder. 1 øre per kWh strøm du bruker går rett til et idrettslag valgt av deg. 

MED HJERTE FOR IDRETTEN - IDRETTSSTRØM
16 millioner til norsk idrett - Produktbilde
Vi bor der du bor - Produktbilde

Vi bor der du bor

I motsetning til mange andre strømselskaper er Polar Kraft et selskap som skaper lokale arbeidsplasser. Faktisk har vi ni personer i Harstad.

Polar Kraft er vi også opptatt av å lete etter aktive ansatte. Du har mest sannsynlig møtt noen av oss når du har vært på fotballkamp, på konsert, i 17. mai-toget, i turnhallen, i slalåmbakken eller på håndballbanen.

SE VÅRE STRØMAVTALER

Vi støtter det du liker

Bakgården, Festspillene, Arctic Race, fotball, håndball og andre små og store lag og foreninger. Fantastiske klubber og arrangementer som ikke overlever på frivillighet alene.

Vi er med og sponser en lang rekke idrettslag og kulturarrangementer i Harstad og Hålogaland – fordi vi vet hvor mye dette betyr for oss som bor her.

LES NYHETER OG AKTUELLE SAKER
Vi støtter det du liker - Produktbilde
Vi handler lokalt - Produktbilde

Vi handler lokalt

Polar Kraft er et selskap som handler lokalt. Vi har også kontorer på Fauske, i Bodø, Lofoten, Narvik og på Sortland. Vi er opptatt av at det skal merkes, og vi kan med sikkerhet si at det å handle på nett er fy-ord på jobb.

Vi har satt fokus på lokal handel og gjennom året vil vi gjøre flere aktiviteter sammen med det lokale næringslivet. Responsen er enorm og viser at folk er opptatt av å støtte nærbutikkene sine.

MED HJERTE FOR DITT LOKALSAMFUNN

Vi bidrar til gode formål - Polar Kraft-fondet

Fire ganger i året deler vi ut 10.000 kroner til et godt formål.

Dansere, korps, sanitetsforeninger, idrettslag, listen er lang over ulike lag og foreninger som har fått penger. Og til jul gir vi ekstra til de som gjør noe for andre i jula

SØK PÅ POLAR KRAFT-FONDET HER
Vi bidrar til gode formål - Polar Kraft-fondet - Produktbilde
Dere eier oss - Produktbilde

Dere eier oss

OK – dette er litt komplisert. Men når Polar Kraft går med overskudd betyr det faktisk utbetalinger til kommunene i Harstad, Narvik, Kvæfjord, Ibestad, Lødingen, Gratangen, Tjeldsund og Evenes. 

Kortversjonen: Polar Kraft er eid av flere kraftselskaper. Tre av disse er Nordkraft, Salten Kraftsamband og Lofotkraft. Overskuddet vårt går til våre eiere – som igjen bruker sitt overskudd på sine eiere. Utbytte fra eierne går via kommunene til innbyggerne i våre områder.

ALT VI GJØR I DAG, ER MED TANKE PÅ I MORGEN

Vi lyser opp sentrum

Da vi nylig flyttet fra kontoret som vi delte med Hålogaland Kraft hadde vi med oss litt annerledes kriterier enn de fleste andre.

I en tid hvor det blir færre butikker i sentrum har vi fått bygget byens kanskje kuleste kontorlokaler midt i byen. Målet er å bruke lokalene både på dag- og kveldstid - og å sørge for at vi bidrar til bypulsen i en fin by.

ALT VI GJØR I DAG, ER MED TANKE PÅ I MORGEN
Vi lyser opp sentrum - Produktbilde

Kontaktpersoner - Harstad

Elin Westvik

Markedssjef

Telefon:

+47 412 33 813

Ørjan Kvalø

Leder FIKS

Telefon:

+47 905 43 480

Tommy Myrland

Leder bedriftsmarked

Telefon:

+47 916 14 701

Astrid Maria Birkeland

Bedriftsrådgiver

Telefon:

+47 907 78 810

Grete Hanssen

Konsulent utvikling

Telefon:

+47 987 02 006

Sandra Pettersen

Kunderådgiver

Telefon:

+47 987 02 006

Camilla Vikan

Kunderådgiver

Telefon:

+47 987 02 006

Britt-Jorun Skoglund

Kunderådgiver

Telefon:

+47 987 02 006

Michelle Behrens Johansen

Salgsrådgiver privat

Telefon:

+47 987 02 006

Powered by FUNN