Smarte strømmålere - timesavregning

Nå er det installert automatiske målere hos de aller fleste kundene. I den forbindelse har vi oppdatert våre betingelser på våre spotprodukter, slik at alle våre spotprisprodukter blir timepriset.

Postet 07.11.2019

Nå er det installert automatiske målere hos de aller fleste kundene.I den forbindelse har vi oppdatert våre betingelser på våre spotprodukter, slik at alle våre spotprisprodukter blir timepriset.

Det vil si at produktet blir timesavregnet og du betaler korrekt pris for hver time du bruker strøm (timesforbruk x timespris).

Hva betyr dette for deg: Relativt lite, men du vil se at prisen varierer noe sammenlignet med «månedsmiddel», normalt noen tidels ører. Prisen vil også variere litt fra kunde til kunde, i og med at det er variasjon når tid på døgnet vi bruker strøm.

Om du er en bevisst forbruker som styrer unna de dyreste periodene vil du kunne redusere kostnadene. Du kan ta mer styring over eget strømforbruk og bruke strømmen på en mer fleksibel, effektiv og miljøbesparende måte.

Hvor mye strøm bruker du, og hva koster den?

Timesprisene for kommende døgn er tilgjengelig ca. kl. 12 hver dag på Nord Pool. Da kan du være i forkant og planlegge strømforbruket ditt, eller kjøpe teknologi og styringssystemer som gjør det for deg.

Vi anbefaler deg å logge inn på «Min Side». Da får du full kontroll på forbruket og kostnadene. Du kan enkelt se hvor mye strøm du bruker, både i kilowatt og kroner og oversikt over spotprisen time for time.

Her er noen enkle smarte strømsparetips

  1. Kjøp tidsstyrte varmeovner og senk innetemperaturen
  2. Ikke tøm varmtvannstanken når du dusjer
  3. Montér sensor på utelysene og kjøp ledpærer

Les flere strømsparetips

Hvis du har fastpris eller variabel prisavtale, vil strømregningen din ikke være basert på akkurat hvilken time du bruke strøm.

Les mer om forskjellige strømavtalene våre.

Last ned appen "Min Strøm".

Appstore nedlastingGoogle nedlasting

Powered by FUNN