Tømmer Polar Kraft-fondet og gir alle pengene til TV-aksjonen

60.000 til lokale bøssebærere.

Postet 16.10.2019

Normalt tilfaller 10.000 kroner hver måned til et prosjekt i Harstad-regionen, Narvik-regionen, Bodø, Vesterålen, Indre Salten og Lofoten.

Totalt 60.000 som skal hjelpe aktører som jobber med bolyst og bærekraft et stykke på veien.

Denne måneden er det TV-aksjon. Polar Kraft har derfor valgt å legge hele potten inn i TV-aksjonen. Derfor ender 10.000 kroner ganger seks i lokale bøsser.

- Vi synes det er en helt fenomenal måte å bruke fondet på. For selv om fondet egentlig handler om lokale initiativ, er det godt å se litt bredere på ting innimellom. Å hjelpe barn og kvinner i utviklingsland - gjennom en folkebevegelse gjennom hele Norge - er en dugnad så viktig at vi rett og slett ikke kan sitte stille og se på, sier konseptansvarlig Morten Stormo i Polar Kraft.

Han stakk innom den lokale TV-aksjonsgeneralen Vegard Lind-Jæger i Narvik med ded glade budskap.

- Fantastisk bra bidrag fra Polar Kraft. Sammen med mange andre har de bidratt til at at vi har nådd målet vårt om ny rekord for næringslivsdugnaden. Vi kommer til å runde en kvart million i bidrag fra næringslivet i løpet av uka, sier Jæger. For alle som har søkt om penger denne måneden vil søknaden bare videreføres inn i neste måned.

Søk støtte

Powered by FUNN