Polar Kraft-fondet mars 2018

Polar Kraft-fondet deler hver måned ut 10.000,- til lag og foreninger i Lofoten, Vesterålen, Ofoten, Salten og Bodø. 

Postet 29.05.2018

I mars var Narvik rideskole og Andøy varmtvannsbasseng de heldige vinnerne av kr 10.000,- hver. Vi gratulerer begge med tilskuddet håper pengene kommer godt med i arbeidet for et trivelig lokalsamfunn.

Vi vet hvor viktig det lokale klubb- og kulturlivet er for oppveksten, trivselen, samholdet og det gode naboskapet. Det er sikkert derfor du finner lag og foreninger selv i den minste bygda og på den ytterste øya. Og sånn har det alltid vært. Folk kommer sammen for sosialt samvær, kulturopplevelser, for å vinne konkurranser – eller i alle fall delta. Et godt fritidstilbud handler ikke bare om fysisk fostring, men om tilhørighet, vennskap og evne til å spille på lag.

Polar Kraft-fondet deler ut 50 000,- kroner hver måned fordelt på hvert av våre lokalområder Lofoten, Vesterålen, Ofoten, Salten og Bodø.

Det vil si at om ditt lag eller forening trenger støtte til et innkjøp eller prosjekt, kan du søke om kr 10.000,- hos ditt lokale Polar Kraft-kontor.

Søk om midler til nye korkapper, høytaleranlegg til grendehuset, kaffetraktere til skolekorpset, eller tusen små og store andre ting som kan være med på å hjelpe ditt lag/forening og dine ildsjeler videre.

polarkraft.no/polar-kraft-fondet

Powered by FUNN