Neste mål: nytt kjøkken til vaffelpressa

Efjord er en type plass med natur og omgivelser i verdensklasse og nu står nytt kjøkken for tur for grendelaget. Vi gratulerer og ønsker lykke til.

Postet 07.10.2019

Efjord er en type plass med natur og omgivelser i verdensklasse. Men hytteparadiset får stadig færre fastboende - og har blant annet ikke lenger egen butikk.

Det de derimot har er et meget driftig grendelag. Annenhver sommer arrangeres Efjord-dagene og hver sommer er vaffelpressa påskrudd på egen kafè.

- Vaffelkafeen er blitt ett sosialt samlingspunkt, i og med at vi ikke lenger har butikk. I tillegg drifter vi gjestebrygge med grillbu, parkeringsplass for biler og toalett. Vi har kjøpt inn veilys for å gjøre det triveligere å bo i Efjord i den mørke årstiden, heter de i søknaden fra grendelaget.

Direkte ønsker gjengen støtte til et nytt kjøkken.

- Vi har ett bygg som vi holder på å gjøre om fra ett naust til ett lokale som kan brukes til arrangementene våre. I den forbindelse søker vi om støtte. Vi har hittil kledd naustet utvendig og satt inn vinduer, samt lagt tregulv. Nå er det ett lite kjøkken som står for tur.

Polar Kraft synes det er verdt Polar Kraft-fondet. Og hjelper grendelaget med 10.000 kroner på veien til nytt kjøkken.

Søk støtte

Powered by FUNN