Bestilling Zaptec Go

Zaptec Go - Bestillingsskjema

Velg farge

Zaptec - farger

Er du kunde av Polar Kraft?
Betaling av ladeboksen
Ønsker du ladekabel? Det er ofte lurt å ha en ekstra ladekabel i bilen.
Jeg aksepterer vilkårene for kjøp av elbillader
Multiple or single choice

Viktig og være klar over:

Søknadspliktig installasjon
Installasjon av elbillader er søknadspliktig hos noen netteiere. Elektriker gjør dette på vegne av deg som en del av leveransen, men behandlingstiden fra netteier til netteier kan variere, og dette kan være med på å påvirke leveringstiden på en lader.

Frakt
Frakt på kr 249,- tilkommer på alle bestillinger.

Overspenningsvern
Dersom du ikke har overspenningsvern i sikringsskapet ditt fra før, vil elektriker belaste deg ekstra for dette. Også andre eventuelle avvik fra standard installasjon vil også avtales og faktureres direkte fra elektriker til deg.

Kredittsjekk:
Dersom du bestiller elbilladeren hos oss, forbeholder vi oss retten til å kredittsjekke deg selv om du allerede er i et kundeforhold hos oss. Dette gjør vi ved inngåelse av alle nedbetalingsavtaler.

Informasjon om angrerett: 
Forbrukeren har 14 dagers angrerett fra dagen avtalen er inngått: Opplysninger om angrerett. Dersom du ønsker å benytte deg av angreretten, så kan du fylle ut følgende angrerettsskjema og returnere dette til oss.

Spørsmål og svar:

Hva skjer når du bestiller en elbillader fra oss?
Etter bestilling, vil du få tilsendt en avtale til signering. Avtalen med vilkår signeres med BankID. Etter signatur, setter vi elbillader i bestilling og hos vår leverandør, ChargeUp, som deretter tar over kundereisen din. Montør vil da ta kontakt med deg for å avtale dato for montering. Dersom installasjon krever materiell eller arbeid utover standard montering som er inkludert, vil montør fakturere dette direkte til deg. Dette er et forhold mellom kunden og montør. Når elbillader er montert og satt i drift, vil vi fakturere deg i henhold til din bestilling. Dersom du har valgt nedbetaling vil første avdrag komme på faktura etter at montering er utført.

Hva inngår i standard montering?
HER finner du beskrivelse av hva som inngår i standard montering. 

Hva skjer dersom jeg flytter og fortsatt ikke har betalt ned elbilladeren?
Elbilladeren er en fast installasjon og kan således ikke tas med når man flytter. Dersom du flytter før du har betalt ned elbilladeren, vil vi sluttavregne elbilladeren og du vil motta en faktura på gjenstående totalbeløp.

Ta kontakt med vårt kundesenter dersom du har andre spørsmål :-)

Powered by FUNN