Ledig stilling 

Vi søker CFO til strømkonsern med høye vekstambisjoner

I forbindelse med fusjonen av Kraftriket og Polar Kraft søker vi etter en fremtidsrettet, forretningsorientert og faglig dyktig CFO for konsernet. CFO vil ha det overordnede ansvaret for selskapets økonomi-, likviditet- og virksomhetsstyring.

Dette er en unik mulighet for deg som ønsker å jobbe bredt innenfor økonomiområdet og samtidig ønsker å være en del av et spennende vekstcase. Selskapet har en ambisiøs vekststrategi, både organisk og gjennom oppkjøp, og CFO vil ha en sentral rolle i den strategiske og forretningsmessige utviklingen av selskapet. Videre vil du få ansvar for etablering og utvikling av økonomifunksjonen med fokus på effektiv, automatisert og kvalitetsorientert økonomistyring.

Det er i dag ikke personalansvar i rollen, men det kreves tett oppfølging av eksterne regnskapsmiljø. Du vil rapportere til CEO og være en viktig samarbeidspartner og støtte for han og ledergruppen. Stillingen er nyopprettet og gir store muligheter for å påvirke egen og selskapets videre utvikling.

Arbeidsoppgaver

Kvalifikasjoner

Personlige egenskaper

For å lykkes i rollen må du være utpreget analytisk og kommersiell samtidig som du er operativ og hands-on. Du må inneha betydelig driv, initiativ og gjennomføringsevne og ha en jordnær og ydmyk tilnærming til arbeidsoppgaver. Rollen vil få en bred eksponering mot hele organisasjonen, og du må kunne jobbe godt med alle forretningsområder og på alle nivå i organisasjonen. Samarbeidsevner og evnen til å jobbe organisatorisk smart og situasjonsbestemt vektlegges tungt. Videre er du metodisk og forbedringsorientert med grunnleggende interesse for teknologi og digitalisering.

Vi tilbyr

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

SØK HER

Søknader behandles fortløpende.

Om oss

Polar Kraft og Kraftriket er i ferd med å slå sammen sine virksomheter, og etablere et strømkonsern med flere merkevarer. Begge selskap har nasjonale posisjoner samtidig som de skal ivareta lokal tilhørighet og tilstedeværelse. Den samlede virksomheten er en av Norges største strømleverandører, og har ambisjoner om å vokse videre gjennom oppkjøp, fusjoner og utvikling av nye grønne forretningsområder. Kraftriket og Polar Kraft har nær 80 medarbeidere fordelt på 15 kontorer i Sør-Norge, Nordland og Troms.

Polar Kraft er sertifisert bedrift
hos Great Place to Work
Polar Kraft er godkjent
lærebedrift
Great place to work Polar Kraft Vi er godkjent lærebedrift

 

Lærling i kontor og administrasjonsfaget

Vi søker lærling til vårt kundesenter på Fauske.

 

Søk på våre stillinger hos Karriere.no:

 

 

Powered by FUNN