Alt vi gjør i dag, er med tanke på i morgen

Om Polar Kraft

Polar Kraft AS er et nasjonalt strømselskap med et solid nordnorsk lokalt fotfeste. Vårt mål er å bli den foretrukne strømleverandøren i Nord-Norge. Med nesten 90.000 kunder er vi nest størst i landsdelen. Vi skal vinne ytterligere markedsandeler basert på svært konkurransedyktige priser, et sterkt samfunnsengasjement, lokalt eierskap, samt høy kompetanse og høy kundetilfredshet. Vi har produkter/konsepter som skiller oss ut fra resten av strømbransjen og som gjør at kundene velger oss på bakgrunn av flere faktorer enn bare pris.


Våre avdelinger i Nord-Norge

Vi har kontorer i Bodø, Fauske, Svolvær, Sortland, Stokmarknes, Andenes, Harstad, Ballangen og Narvik. Polar Kraft er en samfunnsaktør og er bevisst hvordan vi påvirker mennesker og omgivelser til det beste for mennesker, miljø og økonomi. Vi er sertifisert som Great Place To Work og Miljøfyrtårn, og jobber etter utvalgte bærekraftsmål nedsatt av FN.


Polar Kraft + Kraftriket + Smart Energi + Ustekveikja Energi = Yve

I august 2021 slo Polar Kraft sin strømsalgsvirksomhet sammen med strømselskapet Kraftriket, og ble dermed ett av Norges største og ledende strømselskap.  Polar Kraft og Kraftriket etablerte i den forbindelse et felles eierselskap – strømkonsernet Yve AS. Fra 1. januar 2023 ble Smart Energi i Fredrikstad en del av Yve, og fra 01.01.2024 ble Ustekveikja Energi en del av familien, og samlet har konsernet over 250 000 kunder over hele landet. Tilstedeværelse lokalt er selve fundamentet for de tre datterselskapene og alle lokale kontorer består.

Polar Kraft og Kraftriket har etablert et felles eierselskap – strømkonsernet Yve AS. Eiere av Yve AS er de samme lokale energiselskapene som tidligere var eiere av henholdsvis Polar Kraft og Kraftriket.

Polar Kraft, Kraftriket, Ustekveikja Energi og Smart Energi består som selvstendige kommersielle datterselskap og merkevarer, der kundene fortsatt skal ha sitt kundeforhold hos sin lokale strømleverandør.

Til sammen er nærmere 95 ansatte fordelt på kontorer på Fagernes, Ulefoss, Stange, Hønefoss, Vikersund, Tynset, Rødberg, Noresund, Fannrem, Lærdal, Fredrikstad, Svolvær, Stokmarknes, Andenes, Sortland, Narvik, Ballangen, Harstad, Fauske og Bodø.

Eiere av Yve AS er de samme lokale energiselskapene som tidligere var eiere av henholdsvis Smart Energi, Kraftriket og Polar Kraft. 

Her kan du lese mer om Yve AS.

 

Åpenhetsloven

Vi i Polar Kraft tar vårt samfunnsansvar på alvor, og er i gang med å implementere Lov om virksomheters åpenhet og arbeid med grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold (Åpenhetsloven) i virksomheten. Vi jobber med Åpenhetsloven gjennom Yve konsern. Du kan lese mer ved å klikke her.

 


Miljøfyrtårn - logo trygg strømhandel gptw_sertifisert_medres gameplan_impact_polar_kraft_farge

Våre kontorer

Narvik

Postadresse:

Polar Kraft AS, Postboks 54, 8501 Narvik

Besøksadresse:

Kongensgate 46

se kart   se ansatte

Harstad

Postadresse:

Polar Kraft AS, Strandgata 1, 9405 Harstad

Besøksadresse:

Strandgata 1, 9405 Harstad

se kart   se ansatte

Sortland

Postadresse:

Polar Kraft AS, Postboks 140, 8401 Sortland

Besøksadresse:

Nordre Frydenlund allé 6C

se kart   se ansatte

Mo i Rana

Postadresse:

Polar Kraft co/VÆXT Nordahl Griegs gate 6, 8622 Mo i Rana

Besøksadresse:

Nordahl Griegs gate 6, Mo i Rana

se kart   se ansatte

Svolvær

Postadresse:

Polar Kraft AS, Postboks 800, 8305 Svolvær

Besøksadresse:

Vorsetøyveien 31

se kart   se ansatte

Fauske

Postadresse:

Polar Kraft AS, Eliasbakken 7,  8205 Fauske

Besøksadresse:

Eliasbakken 7, Fauske

se kart   se ansatte

Bodø

Postadresse:

Polar Kraft AS, Dronningens Gate 48, 8006 Bodø

Besøksadresse:

Dronningens Gate 48

se kart   se ansatte

Ballangen

Postadresse:

Polar Kraft AS, Postboks 54, 8501 Narvik

Besøksadresse:

Sentrumsveien 65, 8540 Ballangen

se kart   se ansatte
Powered by FUNN