Koble opp Eco LIVE

Gratulerer som LIVE-kunde, du har gjort et smart valg!

Du har mottatt din Eco enhet og skal koble den til din strømmåler:
Gå inn på Forbruk i Polar Kraft-appen, åpne LIVE og velg Koble til Eco. Følg videre bruksanvisning i appen for koble til Eco.

Se film under som viser oppkobling av Eco wifi. Kontakt oss om det er noe du lurer på.

Slik kobler du opp Live:

Gratulerer som LIVE-kunde, du har gjort et smart valg!

Ofte stilte spørsmål - Polar Kraft-appen

 

Hva er LIVE?

LIVE er en ny tjeneste i Polar Kraft-appen som gjør at du kan følge strømforbruket ditt i sanntid. Med LIVE kan du få bedre kontroll over strømforbruket slik at du kan gjøre tiltak for å redusere strømregningen din.

 

Kan LIVE enheten brukes utendørs?

LIVE enheten er i utgangspunktet ment for innendørs bruk, og den bør heller ikke monteres i direkte sollys, da det kan redusere enhetens levetid.

MERKNAD! Tester vi har gjort viser at LIVE enheten kan fungere fint utendørs, men da inne i et tørt miljø i et lukket kabinett eller strømskap. Vi kan imidlertid ikke anbefale dette, da enheten ikke har vanntett klassifisering og leverandøren dermed ikke har garantiansvar for bruk utendørs. Montering av enheten utendørs gjøres dermed på kundens egen risiko

 

Hvor finner jeg LIVE?

LIVE tjenesten finner du under Forbruk i Polar Kraft-appen. LIVE vil også være synlig under Produkter i appen.

 

Hvordan får jeg LIVE?

For å få tilgang til LIVE må du ha EVA Måleravleser, en enhet som kobles til strømmåleren din. Du må kontakte ditt nettselskap for åpning av HAN-porten i strømmåleren din for at LIVE skal fungere.

NB! Du må kontakte ditt nettselskap for åpning av HAN-porten i strømmåleren din for at LIVE skal fungere.

 

Hva koster LIVE?

Måleravleser: kr. 699,- + 39 kr/mnd

Frakt kr. 99,-

 

Hva er HAN port?

Home Area Network (HAN) er en egen fysisk utgang (port) på den automatiske strømmåleren i sikringsskapet ditt. Data fra HAN-porten kan brukes til overvåke ditt eget strømforbruk. Når porten er åpnet får du tilgang til forbruksdata og detaljert informasjon om:

  • strømforbruk i sanntid (real time)
  • strømforbruket siste timen
  • spenningsnivå
  • overskuddskraft (produksjon fra ditt eget anlegg) som tilføres tilbake til strømnettet

Merk at det er kun du som kan lese av dataen fra HAN-porten og at det er din eiendom. Nettselskapet eller en eventuell tredjepart får ikke tilgang til dataene uten at det først er avtalt med deg. Som regel kan åpning av HAN–porten fjernstyres fra netteier. Er du usikker på hvem netteier er, kan du se dette på fakturaen.

Powered by FUNN