Polar Kraft tilbyr tjenester for energieffektivisering til bedrifter

Vår samarbeidspartner Green Norway leverer Energy-as-a-Service, en tjeneste som gjør energioptimalisering enkelt, lønnsomt og målbart. – Du får èn aktør som jobber helhetlig og sikrer deg resultater!

Enkel, lønnsom og målbar reduksjon av bedriftens energiforbruk og kostnader

Vår samarbeidspartner Green Norway leverer Energy-as-a-Service, en tjeneste som gjør energioptimalisering enkelt, lønnsomt og målbart. Med Green Norway på laget får du èn aktør som jobber helhetlig og sikrer deg resultater!

Vi vet hvor krevende det er å få kontroll på energiforbruk og kostnader, derfor ønsker å bidra til et mer bærekraftig energiforbruk – Erik Åbyholm, daglig leder, Green Norway.

VINN – VINN – VINN

verdier - samarbeid m ny logo

Green Norway selger verken kWh eller timer, de jobber sammen med deg som kunde for å redusere forbruk.

Det er ingen faste kostnader – faktura er basert på dine besparelser. Felles insentiv, begge parter ønsker å oppnå store besparelser.

Gjennom et nydelig samspill mellom kunde og Green Norway får vi en vinn – vinn – vinn, for kunde, for miljø og for Green Norway! Se referansekunder lenger ned på siden.

Hvordan jobber Green Norway?

Bård_Sterk_Hansen

Lavt energiforbruk er ferskvare, og det kreves aktiv oppfølging av tekniske installasjoner og energiforbruk for å holde kostnader nede.

Gjennom bred tverrfaglig kompetanse og sin teknologiplattform hjelper Green Norway deg til å ta gode valg.

Kontakt Green Norway i dag for en uforpliktende samtale!

Bård Sterk-Hansen Ansvarlig, salg og marked Mobil: +47 90 78 04 60 bsh@greennorway.no

Referansekunder:

Optimek AS

Optimek AS

Industribedrift innen stålkonstruksjon på Gjerstad, med kontorbygg og 3000m2 verksted. Energikilder: strøm Reduksjon i energiforbruk siste året: 33,5%. I tillegg har effektkostnader blitt betydelig redusert. Energibesparende tiltak: optimalisering og aktiv oppfølging av tekniske installasjoner på bygget (ventilasjon, varme- og kjølesystemer), samt installert et enkelt styringssystem (SD-anlegg) for å få kontroll på de viktigste kildene til energiforbruk.

Radisson Blu Caledonien Hotel Kristiansand

Caledonien

Kurs og konferansehotell Energikilder: strøm, fjernvarme og fjernkjøling Reduksjon i energiforbruk i 2022: 37%. I tillegg har effektkostnader blitt betydelig redusert. Energibesparende tiltak: optimalisering og aktiv oppfølging av tekniske installasjoner på bygget (ventilasjon, varme- og kjølesystemer), samt laget nye smarte i styringssystemet (SD anlegg).

Dette er Green Norway

Green Norway mottok prisen «Årets bedrift 2022» i Grimstad.

I begrunnelsen til juryen stod det følgende: «Green Norway bidrar til grønn omstilling og det grønne skiftet ved å redusere energiforbruk på bygg i hele Norge. De har som visjon å skape fremtidens energiselskap og bli en ledende «energy as a service» aktør i Norge. Bedriften bruker data og teknologi for å overvåke, automatisere, analysere og kontinuerlig forbedre hvert enkelt bygg».

Green Norway holder til i Hasseldalen, og ble startet opp høsten 2020.

Finn ut mer om Green Norway ved å klikke her.

ny logo transparent

Powered by FUNN