10.000 kroner til Ragnar Care Foundation

Samlet rekordmange til festival og barneløp.

Postet 24.08.2019

Det er ikke normalt at en aktør får Polar Kraft-fondet to ganger. Men det var heller ikke en normal lørdag i Narvik sentrum.

For aller første gang arrangeres festivalen Haikjeften i Narvik. En musikkfestival hvor artister som Sondre Justad og Carola har skapt feststemning i Narvik – med blant annet Polar Kraft som en av de største sponsorene. På dagtid ble barnefestivalen Haitanna kombinert med Fremovers tradisjonelle barneløp. 

Med innbakt inngang til festivalen for ivrige løpere endte man på rekordmange 850 løpere. 400 mer enn rekorden!

Og på innsiden av festivalen ventet nok en overraskelse for Anders og Lise Bang Ericsson. Ekteparet mistet sønnen Ragnar under tsunamien i Thailand i 2004. Men for å forsøke å snu sorgen til noe meningsfullt har de skapt Ragnars Care Foundation. Gjennom 14 år har de samlet sammen penger til skoler og bibliotek på landsbygda i Thailand.

 I år som fjor valgte Polar kraft å gi 10.000 kroner til stiftelsen.

 - Det er helt fantastisk. Tenk vi har holdt på i 14 år og barneløpet bare vokser. Dette er viktig for prosjektet med langsiktighet og trygghet. I tillegg er det viktig at vi får barn i Narvik og distriktet rundt til å være med å hjelpe andre barn, sier Anders.

 - Jeg blir helt rørt jeg! Så mange barn og et solid overskudd. Dette er rett og slett helt fantastisk, sier Lise.

Powered by FUNN