Polar Kraft vil bidra med millioner til Stiftelsen Norsk Luftambulanse:

Idrettsstrøm har vært en enorm suksess i nord. Nå har vi laget et produkt som skal støtte Stiftelsen Norsk Luftambulanse

Postet 08.08.2023

Over femten millioner kroner har det de siste ti årene regnet på lokale idrettslag, hovedsakelig i Lofoten og Narvik. Men også i områder som Harstad, Bodø, Fauske og Sortland er det stadig flere friske penger som settes inn på klubbkonto. Kundene kjøper Idrettsstrøm og 1 øre går til et valgfritt idrettslag.

I disse dager når Kabelvåg IL en million kroner totalt i inntekt.

Støtte et godt formål

- Vi har sett hvilken fantastisk suksess dette produktet er. Avtaler med forvaltet strøm er svært populært. Samtidig som du støtter et godt formål. Det vi har gjort er rett og slett å videreutvikle vår egen gode ide. Og samtidig støtte en av Norges viktigste ideelle organisasjoner, sier Morten Stormo.

Polar Kraft har inngått en avtale med Stiftelsen Norsk Luftambulanse - en av landets mest kjente ideelle organisasjoner. Den ble etablert i 1978, og jobber for at alle som er akutt syke eller skadde skal få raskere og riktigere medisinsk hjelp, uansett hvor i landet du er. Organisasjonen har vel 300 000 støttemedlemmer og 4000 støttebedrifter. Nå lanserer Polar Kraft Luftambulansestrøm.

- Målet til Polar Kraft er å skape mer bærekraftige lokalsamfunn. For mange av våre samfunn er Luftambulansen også nærsykehuset. Vi er også stolte av at vi har eiere som ser verdien av å bidra på denne måten.

samarbeidsavtale

Foto: Herold Myrland og Tove Nordberg ser frem til å samarbeide. (Foto Kim Aage Leinhardt)

Luftambulansestrøm

«Luftambulansestrøm» er en strømavtale hos Polar Kraft som kundene kan velge. I Norge er det fem prisområder for strøm, og Luftambulansestrøm vil derfor ha en pris for hvert område.

Ved å velge Luftambulansestrøm bidrar du med 1 øre per kilowatt du bruker til luftambulansen. I tillegg har Polar Kraft et direktebidrag til Norsk Luftambulanse.

Markeds og kommunikasjonsdirektør i Stiftelsen Norsk Luftambulanse, Tove Nordberg, ser frem til å samarbeide med Polar Kraft. 

- Selskapets tydelige samfunnsengasjement var viktig for oss da vi bestemte oss for å samarbeide, og hva selskapet har fått til med Idrettsstrøm, hvor Polar Kraft sine kunder nå årlig bidrar med flere millioner kroner til norske idrettslag, er imponerende.  Mange er opptatt av strøm om dagen og da er det godt å ha bransjens beste kundeservice. Nå håper vi riktig mange velger Luftambulansestrøm, smiler hun. Kundeservice hos Polar Kraft er kåret til en av de beste i energibransjen i 2023.

Administrerende direktør i Polar Kraft, Herold Myrland, er svært glad for å kunne bidra.

– Polar Kraft ønsker å være noe mer enn en strømleverandør. Vi tilbyr svært konkurransedyktige priser på strøm, men er også opptatt av samfunnsengasjement. Vi har hjerte for våre kunder og plassen de bor, og vi er strømleverandøren fra nord som er til for oss i nord. -Vi har hjerte for fremtiden, lokalsamfunnet, og nå også Stiftelsen Norsk Luftambulanse, sier han.

Her kan du lese mer og bestille Luftambulansestrøm

Powered by FUNN