Norges første Buldrevegg på flyplass

I dag åpnet et unikt aktivitetstilbud på lufthavna. I samarbeid med Polar Kraft og Mørkvedhallen lanserte Avinor ett aktivitetskonsept helt i særklasse. 

Postet 23.06.2022
 

">

Tiden var inne for å tenke helt nytt, når den velkjente lekebrannbilen måtte fjernes og man ønsket og tilby et unikt tilbud til reisende. Ideen ble skapt sammen med Mørkvedhallen og Polar kraft etter en kreativ prosess. Hva med en klatrevegg på flyplassen! Det er det ingen andre som har i Norge, kanskje i verden.

Fra ide til handling, nå er dette endelig blitt en realitet.

Sikkerhet står i høysete, også når det kommer til aktiviteter inne på flyplassen. Vi har vært så heldige å få samarbeide med ekspertisen når det kommer til både hvordan veggen er utformet, og hvordan sikre at ingen skader seg». Avinor ser for seg mange spennende aktiviteter i veggen fremover, for eksempel klatrekurs med instruktør på store reisedager. Sier Forretningsutvikler Halvor Waldemarsen fra Avinor

Lufthavnsjef Troels Sandreid fikk æren av og løsne karabinkroken og klatretauet, til jubel fra de mange oppmøtte. Dagen ble feiret med muffins, champagne brus og ballonger.

Som strømleverandør til Mørkvedhallen var det helt naturlig å være med på dette spreke tilbudet, sier Frode Schjenken Jensen fra Polar kraft. Særlig fordi aktiviteten treffer folk og landsdelen og skaper energi.

Dette er en fin måte og få vise hva vi har og by på i Mørkvedhallen , et av Europas største klatresenter. Klatring er en fantastisk aktivitet for alle. Her blir det synliggjort i beste sendetid. Klatring er en av verdens raskest voksende idretter og uansett vær kan man klatre innendørs på Mørkved. Det å klatre treffer både barn og voksne. Tilbudet er for alle. Dette sier André Hunstad, daglig leder Mørkvedhallen

buldrevegg_barn

buldrevegg_Bente

Bildene er tatt av Drone Nord


Ved spørsmål, ta kontakt med sjef forretningsutvikling Bodø Lufthavn, Halvor Waldemarsen, tlf. 970 51 551.

Avinor har ansvar for 44 statlig eide lufthavner, og flysikringstjenesten for sivil og militær luftfart i Norge. Dette nettverket binder Norge sammen - og Norge sammen med verden.

Avinor 


Mørkvedhallen SA har som formål å bygge og drive idrettsanlegg i Mørkvedlia idrettspark til beste for bydelen og selskapets eiere. Selskapets eiere er Innstrandens idrettslag, Hunstad fotballklubb, Bodø & omegn idrettsforening, Studentinord og Bodø kommune. Overskuddet fra selskapets forretningsdrift tilbakeføres driften.
Selskapet eier og driver i dag to idrettshaller, kunstgressbane, basis/turnhall, klatresenter, samt undervisnings- og administrasjonsfasiliteter.

Mørkvedhallen Klatresenter

Powered by FUNN