Mønstrer på hos Polar-mannskapet

Polar Krafts nye mann er ikke redd å bli kastet på dypt vann.

Postet 13.07.2020

Jon Espen Tverback (22) er ny mann på Polar Kraft-teamet i Bodø. Han skal det nærmeste året gå inn i et vikariat.

Ikke bare er han yngstemann på skuta. Han er også den desidert mest sjødyktige.

Bodde i seilbåt

Jon Espen er utdannet matros. Har levd et år på Christian Radich. Han har jobbet på charterbåt. Fikk også godt med sjøluft i nesen da han jobbet som røkter på havbruk hjemme i Steigen. Og bodde utradisjonelt nok på en seilbåt i Bodø Havn da han tok videregående skole. 

- Det siste er ikke så utradisjonelt i vår familie. Både bestefaren min og faren min bodde på båt i studietiden. Så det er ikke helt ukjent for familien, forteller han.

Å tilbringe tid på båt har gitt Tverback god lyst til å reise.

Jobben i Polar Kraft vil innebære mye farting rundt i kjernemarkedene mellom Salten, Ofoten, Harstad, Lofoten og Vesterålen. Samtidig vokser også Polar Kraft seg stadig større både nordover og sørover.

- Å reise er virkelig det jeg gleder meg mest til i jobben. Å få reise rundt å møte kunder. Jeg er veldig glad i å være på farten og er helt sikker på at jeg har kommet til rett sted, forteller Jon Espen.

Gleder seg

Leder for privatmarkedet Asbjørn Rødsand, gleder seg til å introdusere Jon Espen for alle Polar Kraft-kundene.

- Vi er en bunnsolid gjeng som kan alt om strøm. Nå får vi inn en ung kar, som tilfører oss energi og tempo. Målet er selvsagt å vokse videre og å fortsette å by på produkter som både kan konkurrere på pris, bærekraft og det lage positive lokale ringvirkninger, sier Asbjørn.

 

Les mer om våre Strømavtaler

Powered by FUNN