Aldri har valget av idrettsklubb vært enklere

Da kjøttbedriften Lundal signerte avtale med Polar Kraft, går også en del av strømregninga tilbake til bygdas idrettslag.

Postet 18.02.2021

- Vi er alle her involvert i idrettslaget på et eller annet vis, så det var et enkelt valg, forteller Tor Olav Lundal,  medeier i Lundal og styreleder i Skjerstad IL. 

For i nabobygdene Skjerstad og Breivik er det nemlig ikke mer enn drøyt 200 fastboende. Og kun ett idrettslag. Til gjengjeld er idrettslaget også selve limet i lokalbefolkningen.

- Vi driver med blant annet fotball, ski og barneidrett. Vi har en flott kunstgressbane og lysløype i bygda. Frem til for et par år siden hadde vi også både seniorlag og aldersbestemt fotball. I år har vi ikke påmeldt lag, men det håper vi å snu, sier styrelederen i Skjerstad IL.

For bedriften Lundal er det viktig med et aktivt idrettslag som er med å skape en møteplass for både barn og voksne i bygda.

Lundal etablerte seg med produksjon i Breivik i 1983 og har siden den gang vært en hjørnesteinsbedrift i bygda, spesielt kjent for sine produkter som karbonader, kjøttkaker, og pinnekjøtt. 

- Vi er en liten bedrift, med 5-6 ansatte. Alle bor her og trives godt med det. Vi har støttet idrettslaget i forskjellig grad over flere år og synes tilbudet om idrettsstrøm passet godt for oss. Om andre ønsker å gjøre det samme så er det helt supert.

Bestill Idrettsstrøm

Ta gjerne kontakt for mer informasjon om Idrettsstrøm:
Morten Stormo. Tlf 476 64 555
morten.stormo@polarkraft.no


Sara Bertnsen, Medkila IL - IK Grand Bodø


Finn-Magne Simonsen kåret til årets ildsjel

Startet opp lag. Snart tredoblet antall spillere med hjelp fra Vestvågøy Asvo

Billefjord UIL: Nå er antallet tidoblet. Og treningsavgiften fjernet.

Powered by FUNN