Pilot landet jobb som bedriftsrådgiver på Fauske

I Bodø har man ansatt matros-utdannede Jon Tverback. På Fauske er man ikke dårligere – og har nå ansatt sin egen pilot. Foreløpig uten fly.

Postet 01.09.2020

- Starter man opp Polar Kraft Airlines er jeg klar. Papirene fra pilotutdannelsen oppdaterer jeg stadig og de er gyldige, humrer nyansatt bedriftsrådgiver Kent Victor Müller.

Om ikke arbeidsoppgavene i Polar Kraft blir like høytflygende – er det likevel en viktig jobb han skal gjøre på Fauske. Som kontaktpunkt for næringslivet i Salten blir det hans viktigste oppgave å være kontaktpunktet mellom bedriftskunder og Polar Kraft.

- Pilot var barndomsdrømmen. Jeg tok utdannelsen gjennom tre år i Florida. Men da jeg kom hjem var det en papirkvern for å få godkjent papirene. Innen da startet jeg å jobbe i salg – og det gikk veldig bra. I tillegg har jeg en familie som jeg er veldig glad i å være sammen med. Så enn så lenge blir jeg på bakken, forteller han.

Han var sist i jobben som leder for EuropCar-avdelingen i Bodø.  Han var også vært salgsleder hos engros-forhandler Norep i Bodø.

- Jeg er en person som virkelig trives med folk. Det er også derfor jeg trives med salg, sier han.

Men da korona stengte landet ned forsvant kundene – og Kent startet å kikke seg om etter nye utfordringer.

- Da jeg oppdaget at Polar Kraft skulle ha ny bedriftsrådgiver gikk jeg all-inn, forteller han.

Ikke minst er det Polar Krafts tilnærming mot idrett som frister. Bodøværingen har selv spilt på 3. divisjonsnivå i fotball og er i dag aktiv rundt breddefotballen i Junkeren.

Fantastisk fin måte å støtte lokal idrett

- Kraft til Idretten er et fantastisk konsept som jeg gleder meg til å være med på å videreutvikle. For bedrifter er det jo en fantastisk fin måte å støtte lokal idrett på. Her er det masse potensial, sier han.

Müller flyter for øyeblikket på medgang også på sportsfronten.

- Jeg heier på Bodø/Glimt (suveren serieleder i Norge) og Liverpool (suveren serievinner i England). Med ny jobb i tillegg kan man trygt si at jeg har medgang akkurat nå, humrer han.

Lokal, nordnorsk aktør – med et stort samfunnsansvar

Sølvi Leirvik som leder kundeservice er knallfornøyd med å få med seg Kent Victor på laget. Det blir en god tilvekst på kontoret på Fauske der vi har et stort behov for tilstedeværelse og rådgiving.

- Det er mange aktører som selger strøm. Vi er en lokal, nordnorsk aktør – med et stort samfunnsansvar. Vi trenger dyktige selgere for å formidle dette i en bransje hvor aggressive salgsteknikker fra store nasjonale selskaper «stjeler» fra lokalsamfunnet. Vi har sju kontorer rundt i regionen og bidrar med millioner av kroner til idrett og kultur hvert eneste år. Å få inn en omgjengelig og dyktig fyr som Kent Victor er særdeles viktig for oss, sier hun fornøyd.  

BILDE: NY BEDRIFTSRÅDGIVER PÅ FAUSKE: Fra venstre Sølvi, Hilde, Kent og Elin. Anette og Linda var ikke tilstede da bildet ble tatt.

 

Her er kontaktinformasjon til Kent

Kent Victor Müller
Bedriftsrådgiver
Telefon: 477 16 176
kent.muller@polarkraft.no

Powered by FUNN