Eyvind fra FUNN til Polar Kraft

Fikk klar beskjed fra kundene. Da ansatte Polar Kraft Eyvind.

Postet 15.05.2020

Har ansatt sin første digitale forretningsutvikler.

I vinter etablerte Polar Kraft sin første fokusgruppe. Et representativt utvalg strømkunder ble intervjuet og fikk sjansen til å diskutere hva de forventer av fremtidens strømleverandører.

- Svaret på hva de ønsket seg var Eyvind! Eller for å være mer presis. De ønsker seg tjenester og produkter som skaper sømløse og intuitive kundeopplevelser, sier kundesjef Frode Schjenken Jensen.

Han lyste ut en stilling som digital forretningsutvikler. Og fant kandidaten sin.

- Eyvind Hanssen var egentlig den perfekte kandidat. Han har jobbet i mange år med digital forretningsutvikling i FUNN – og kjenner systemene våre fra før, forteller Schjenken Jensen.

Nå skal han utfordres på å skape fremtidsløsningene kundene ønsker seg.

- Vi har lenge sett at bransjen beveger seg i retningen mot mer tjenester og produkter. Vi skal gå fra å levere kilowatt til å levere energiløsninger. Vi har lyttet til kundene våre – og derfor ansatt vår aller første digitale forretningsutvikler, sier han.

Eyvind Hanssen har de siste 13 årene jobbet for FUNN IT. Harstadværingen tok sin ingeniørgrad i datateknikk ved daværende Høgskolen i Narvik. Og ble boende.

- Jeg kjenner allerede Polar Kraft en del og synes selskapet er utrolig spennende. Min jobb nå er å være med på å utvikle løsninger og produkter for fremtiden, sier han.

Og lister opp el-bil-lading og smarte hjemmeløsninger som eksempler på områder hvor kundene forventer bedre løsninger.

- Hva er din spådom om fremtiden for strømbransjen?

- For den neste generasjonen strømkunder er det helt sikkert et annet fokus. Det handler om bærekraft og ren energi. Det vil handle om at el-bilen tar over som den dominerende andelen av kjøretøy. Og med priser som svinger på timesbasis vil smarte løsninger på forbruk være viktig. Alt dette er allerede på listen over det vi i Polar Kraft jobber med, slår han fast.

Les mer om Polar Fornybar

Les mer om Polar Bærekraft

Powered by FUNN