Arctic Race 2024

Bli med på folkefest og sykkelrittet Arctic Race of Norway, når vi dette året entrer Salten og Bodø-regionen. De er kjent for sin storslåtte og varierte natur, som inkluderer alt fra høye fjell og lyseblå fjorder til vakre strender og frodige skoger.

Og Polar Kraft er med for å sette stemningen og lage fest!

Postet 08.07.2024

Arctic Race of Norway er en sykkelbegivenhet uten sidestykke, som kombinerer sportslig spenning med naturskjønnhet og folkefest. Dette rittet, som slynger seg gjennom noen av de mest spektakulære landskapene i Nord-Norge, gir Arctic Race of Norway deltakerne og tilskuere en unik opplevelse av Norges nordlige perler.

Folkefest!

Som folkefest er Arctic Race of Norway et samlingspunkt for lokalbefolkningen og de lokale idrettslag og foreninger. Det yrer av liv langs hele ruten og man ser glade tilskuere, fargerike og kulturelle begivenheter som forteller historien og tradisjonene i regionen.

Arctic Race 2024 bilder

Sammen for en bærekraftig fremtid!

Som samarbeidspartner til Arctic Race of Norway deler vi visjonen om å være mer enn et sykkelritt. Slagordet "lokalt engasjement, skap bolyst og bli-lyst" treffer oss i Polar Kraft midt i hjertet. Vi tror på kraften av å jobbe sammen for å styrke regionen, spesielt i Nord-Norge. Kraften av å jobbe sammen gjelder også for vårt nyeste samarbeid med Stiftelsen Norsk Luftambulanse, som skal gi mer kraft til livreddende arbeid.

Felles lidenskap!

Polar Kraft og Arctic Race of Norway deler en felles lidenskap for engasjement og entusiasme i lokalsamfunnene våre. Våre verdier harmonerer, særlig når det gjelder grønn utvikling. Ved å satse på et ritt med kun elektriske biler tar Arctic Race of Norway et viktig steg i riktig retning, og det er akkurat slik vi tenker i Polar Kraft. Vi kjører kun elektriske biler mellom våre kontorer for å bidra til en renere og mer bærekraftig fremtid.

Arctic Race of Norway og Polar Kraft går hånd i hånd mot en felles målsetning. Sammen er vi sterkere, og vi er stolte av å være med på denne reisen for våre fantastiske nordnorske lokalsamfunn.

Har du meldt deg på Polar Kraft-sprinten? Sjekk ut HER

Besøk oss på stand under Arctic Race of Norway!

Arctic Race 2024 3.jpg

Lørdag 3. august sparkes ARN Village i gang i vakre Bodø! Byen vil være fylt med arrangementer og aktiviteter. Kom og opplev den fantastiske stemningen når Bodø forvandles til et sentrum for sykkelentusiaster og familier på jakt etter moro.

Du kan i tillegg møte oss på Familieberedskapsdagen ved Thon Hotel Nordlys. 

Søndag 4. august fortsetter festen i Bodø, og vi vil selvfølgelig være der! Stikk innom vår stand for å delta på morsomme aktiviteter og konkurranser. Samme dag kan du også finne oss i det koselige sentrum av Rognan, hvor lokalsamfunnet samles for å se på ARN Caravane og heie på syklistene.

Mandag 5. august flytter ARN Village og folkefesten til Fauske. Fauske vil være fylt med engasjement og glede når vi stiller opp med spennende konkurranser og flotte premier. Ta turen innom vår stand!

Uansett hvor du befinner deg, vil Arctic Race of Norway skape en uforglemmelig atmosfære by og tettsted. Vi gleder oss til å se deg og håper du vil være med på å feire sykkel- og folkfesten sammen med oss!

Arctic Race 2024 2


Etapper Arctic Race of Norway 2024:

  • 1. etappe: Bodø - Rognan (156,9 km)
  • 2. etappe: Beiarn – Fauske (175,1 km)
  • 3. etappe: Tverlandet – Sulis (Jakobsbakken) (155,2 km)
  • 4. etappe: Glomfjord – Bodø (Rønvikfjelelt) (156,7 km)

ARN24_etapper


Alt vi gjør i dag, er med tanke på i morgen!

Arctic Race 2024 bilder

Har du meldt deg på Polar Kraft-sprinten? Sjekk ut HER

Powered by FUNN