Derfor tråkker vi til med Arctic Race

- For oss i Polar Kraft er Arctic Race et virkelig forbilde.

Postet 06.08.2021

Ordene kommer fra markedssjef i Polar Kraft, Elin Westvik. Hun er på plass sammen med Arctic Race-sirkuset – som i år beveger seg med start i Tromsø, via Nordkjosbotn, Kilpis (Finland), Finnsnes, Målselv, Gratangen og til avslutning i Harstad. 

Hun er med for å følge sykling i verdensklasse i spektakulære nordnorske omgivelser. Hun er med for å møte nye og gamle Polar Kraft-kunder på de store og små plassene årets ritt er innom. Men aller mest for å lære av aktøren som kanskje aller best har lyktes med å samle Nord-Norge til ett rike.

- Arctic Race har lyktes med kunststykket å skape et arrangement som samler hele Nord-Norge. Fra Helgeland til Nordkapp. Alle heier på «vårt» sykkelritt, sier Westvik.

Polar Kraft er med som partner. Det er ikke noe tilfeldig valg.

 - I likhet med Arctic Race er vi også i ferd med å bygge opp en posisjon som en nordnorsk aktør med støtte fra hele landsdelen. I hovedsak er det Salten, Ofoten, Lofoten, Vesterålen og Hålogaland/Harstad som er vårt nærområde. Men vi har ambisjoner både sørover og nordover. Da er det viktig at vi lærer av Arctic Race, sier Westvik.

 Hun legger nemlig ikke skjul på at Polar Kraft har ambisjoner om å vokse.

 - Vi er et selskap heleid av nordnorske aktører – som pløyer sine inntekter tilbake til nordnorske lokalsamfunn. Vi mener det er viktig at vi satser på sterke nordnorske aktører. Det mer enn nok av de som kommer utenfra, sier hun.

Selv har Westvik base i Harstad. Og har hatt muligheten til å følge oppbyggingen av Arctic Race-organisasjonen helt fra starten av.

- Og det er selvsagt utrolig lett å la seg inspirere av jobben de har gjort. Samtidig vet vi også hvor mye krefter som er lagt ned. Hos oss har vi ansatte over hele landsdelen som daglig jobber beinhardt for at du skal få konkurransedyktige priser, de beste løsningene på teknologi og et selskap som virkelig betyr noe for lokalsamfunnene våre, sier hun.

 

Knut Eirik Dybdahl og Thor Hushovd

 

Begge foto: Rune Dahl, ARN

Powered by FUNN