Bestilling Midea Forest 35

Midea Forest 35 - Bestillingsskjema

Varmepumpe
Er du kunde av Polar Kraft?
Betaling
Tilleggsutstyr
Jeg aksepterer vilkårene for kjøp av varmepumpe

Viktig og huske på:

Husk at vi krever at det er ført frem strøm og strømkontakt til der pumpen skal stå. Elektrikerarbeid er ikke inkludert i standard montering, og må være på plass før pumpen monteres.

Spørsmål og svar:

Hva skjer når du bestiller en varmepumpe fra oss?
Etter bestilling, vil du få tilsendt en avtale til signering. Avtalen med vilkår signeres med BankID. Etter signatur, setter vi varmepumpe i bestilling og rekvirerer montør. Montør vil ta kontakt med deg og avtale dato for montering. Dersom installasjon krever materiell eller arbeid utover standard montering som er inkludert, vil montør fakturere dette direkte til deg. Dette er et forhold mellom kunden og montør. Når pumpen er montert og satt i drift, vil vi fakturere deg i henhold til din bestilling. Dersom du har valgt nedbetaling vil første avdrag komme på faktura etter at montering er utført.

Hva inngår i standard montering?
HER finner du beskrivelse av hva som inngår i standard montering. 

Hva skjer dersom jeg flytter og fortsatt ikke har betalt ned varmepumpen?
Varmepumpen er en fast installasjon og kan således ikke tas med når man flytter. Dersom du flytter før du har betalt ned varmepumpen, vil vi sluttavregne varmepumpen og du vil motta en faktura på gjenstående totalbeløp.

Ta kontakt med vårt kundesenter dersom du har andre spørsmål :-)

Powered by FUNN