Narvik - Ofoten

Vi er mer enn et strømselskap. Vi lever her. Vi jobber her. Vi bidrar her.

Vi vet ikke om noen andre strømselskaper som virkelig bryr seg om deg som bor i Narvikregionen. Og selv om jobben vår er å kjempe i norgestoppen både på pris og service har vi i tillegg funnet syv ekstra gode grunner til at alle som bor her bør velge Polar Kraft.

Polarkraft_junior_VM_Narvik

Vi har tro på at store og små sport- og kulturarrangement bidrar til bolyst og bærekraftige samfunn

Polar_Kraft_sponsorer_Narvik

12 millioner til norsk idrett

Kraft til idretten er et konsept som har rullet siden 2013. Avtalen betyr at du får tilgang på en svært fordelaktig strømavtale, både bedrift og privat, hvor 1 øre per kWh av all strømmen du bruker går rett til et idrettslag valgt av deg.

Siden oppstarten har det blitt utbetalt nesten 2,3 millioner kroner lokalt, hvor 5 idrettslag har mottatt over 100 000 kroner. Mest har Mjølner fått – med totalt rett i underkant av 500 000 kroner.

5 på topp i Narvik: FK Mjølner, Narvik Ishockeyklubb, Narvik Ishockeyklubb, Spkl Hardhaus, Beisfjord Idrettslag

MED HJERTE FOR IDRETTEN - IDRETTSSTRØM
12 millioner til norsk idrett - Produktbilde
Vi bor der du bor - Produktbilde

Vi bor der du bor

I motsetning til alle andre strømselskaper er Polar Kraft et selskap som skaper lokale arbeidsplasser. Faktisk har vi ni personer i Narvik og en person i Ballangen.

I Polar Kraft er vi også opptatt av å lete etter aktive ansatte. Du har mest sannsynlig møtt noen av oss når du har vært på fotballkamp, på konsert, i 17. mai-toget, i turnhallen, i slalåmbakken eller på håndballbanen.

SE VÅRE STRØMAVTALER

Vi støtter det du liker

Vinterfestuka. Haikjeften. Fotballdamene i Mjølner. Breddeklubbene Hardhaus og Håkvik. Fantastiske klubber og arrangementer som ikke overlever på frivillighet alene.

Vi er med og sponser en lang rekke idrettslag og kulturarrangementer i Narvik-regionen – fordi vi vet hvor mye dette betyr for oss som bor her.

LES NYHETER OG AKTUELLE SAKER
Vi støtter det du liker - Produktbilde
Vi handler lokalt - Produktbilde

Vi handler lokalt

Polar Kraft er et selskap som handler lokalt. Vi har også kontorer på Fauske, i Bodø, Harstad, Narvik og på Sortland. Vi er opptatt av at det skal merkes, og vi kan med sikkerhet si at det å handle på nett er fy-ord på jobb.

Vi har satt fokus på lokal handel og gjennom året vil vi gjøre flere aktiviteter sammen med det lokale næringslivet. Responsen er enorm og viser at folk er opptatt av å støtte nærbutikkene sine.

MED HJERTE FOR DITT LOKALSAMFUNN

Vi bidrar til gode formål - Polar Kraft-fondet

Fem ganger i året deler vi ut 10.000 kroner til et godt formål.

Dansere, korps, sanitetsforeninger, idrettslag, listen er lang over ulike lag og foreninger som har fått penger. Og til jul gir vi ekstra til de som gjør noe for andre i jula

SØK PÅ POLAR KRAFT-FONDET HER
Vi bidrar til gode formål - Polar Kraft-fondet - Produktbilde
Dere eier oss - Produktbilde

Dere eier oss

OK – dette er litt komplisert. Men når Polar Kraft går med overskudd betyr det faktisk utbetalinger til Narvik kommune og flere andre lokale kommuner.

Kortversjonen: Polar Kraft er eid av tre store kraftselskap. Nordkraft, Salten Kraftsamband og Lofotkraft. Overskuddet vårt går til våre eiere – som igjen bruker sitt overskudd på sine eiere. Den største eieren er Nordkraft, som har Narvik kommune som sin største eier – og flere av nabokommunene som litt mindre eiere.

ALT VI GJØR I DAG, ER MED TANKE PÅ I MORGEN

Vi lyser opp sentrum

Da vi nylig flyttet fra kontoret som vi delte med Nordkraft i Teknologibyen hadde vi med oss noen litt annerledes kriterier enn de fleste andre.

I en tid hvor det blir færre butikker i sentrum har vi fått bygget byens kanskje kuleste kontorlokaler midt i byen. Målet er å bruke lokalene både på dag- og kveldstid - og å sørge for at vi bidrar til bypulsen i en fin by.

ALT VI GJØR I DAG, ER MED TANKE PÅ I MORGEN
Vi lyser opp sentrum - Produktbilde

Kontaktpersoner - Narvik

Morten Stormo

Konseptansvarlig

Telefon:

+47 476 64 555

Frank Sundermeier

Salgssjef

Telefon:

+47 975 98 405

Herold Myrland

Administrerende direktør

Telefon:

+47 915 93 333

Stine Sollie Nilsen

Systemansvarlig

Telefon:

+47 913 84 889

Lisbeth Pedersen

Markedsrådgiver / Grafisk designer

Telefon:

+47 415 51 421

Eyvind Hanssen

Digital forretningsutvikler/Systemarkitekt

Telefon:

+47 917 85 190

Anne Grethe Solvik

Leder backoffice

Telefon:

+47 415 06 228

Oddveig E. Torgersen

Konsulent backoffice

Telefon:

+47 987 02 006

Amanda Lossvik

Konsulent Backoffice

Telefon:

+47 97 58 40 44

Powered by FUNN