Bodø

Vi er mer enn et strømselskap. Vi lever her. Vi jobber her. Vi bidrar her.

Er det noen andre strømselskaper som virkelig bryr seg om deg som bor i Bodøregionen? Selv om jobben vår er å kjempe i norgestoppen både på pris og service har vi i tillegg funnet mange ekstra gode grunner til at alle som bor her bør velge Polar Kraft.

Bodø_kontoret_polar_kraft

Vi har tro på at store og små sport- og kulturarrangement bidrar til bolyst og bærekraftige samfunn

Polar_Kraft_sponsorer_Bodø

16 millioner til norsk idrett

Idrettsstrøm gir deg mulighet til å støtte ditt lokale idrettslag hver måned. Gjelder både bedrift og privat. 1 øre per kWh strøm du bruker går rett til et idrettslag valgt av deg. 

5 på topp:
IK Grand Bodø, Fauske-Sprint FK, Il Splint, Il Bro, Fauske Atletklubb

MED HJERTE FOR IDRETTEN - IDRETTSSTRØM
16 millioner til norsk idrett - Produktbilde
Vi bor der du bor - Produktbilde

Vi bor der du bor

I motsetning til mange andre strømselskaper er Polar Kraft et selskap som skaper lokale arbeidsplasser. Faktisk har vi fire personer i Bodø og syv på Fauske.

Vi er også opptatt av å lete etter aktive ansatte. Du har mest sannsynlig møtt noen av oss når du har vært på fotballkamp, på konsert, i 17. mai-toget, i turnhallen, i slalåmbakken eller på håndballbanen.

SE VÅRE STRØMAVTALER

Vi støtter det du liker

Opplyst, Bodøfestivalen, Bodø i Vinden, IK Grand, Hunstad FK, Misvær IL, Kobberløpet. Fantastiske klubber og arrangementer som ikke overlever på frivillighet alene.

Vi er med og sponser en lang rekke idrettslag og kulturarrangementer i Bodø-regionen – fordi vi vet hvor mye dette betyr for oss som bor her.

LES NYHETER OG AKTUELLE SAKER
Vi støtter det du liker - Produktbilde
Vi handler lokalt - Produktbilde

Vi handler lokalt

Polar Kraft er et selskap som handler lokalt. Vi har også kontorer på Fauske, i Narvik, Ballangen, Harstad, Svolvær og på Sortland. Vi er opptatt av at det skal merkes, og vi kan med sikkerhet si at det å handle på nett er fy-ord på jobb.

Vi har satt fokus på lokal handel og gjennom året vil vi gjøre flere aktiviteter sammen med det lokale næringslivet. Responsen er enorm og viser at folk er opptatt av å støtte nærbutikkene sine.

MED HJERTE FOR DITT LOKALSAMFUNN

Vi bidrar til gode formål - Polar Kraft-fondet

Fire ganger i året deler vi ut 10.000 kroner til et godt formål.

Dansere, korps, sanitetsforeninger, idrettslag, listen er lang over ulike lag og foreninger som har fått penger. Og til jul gir vi ekstra til de som gjør noe for andre i jula

SØK PÅ POLAR KRAFT-FONDET HER
Vi bidrar til gode formål - Polar Kraft-fondet - Produktbilde
Dere eier oss - Produktbilde

Dere eier oss

OK – dette er litt komplisert. Men når Polar Kraft går med overskudd betyr det faktisk utbetalinger til kommunene i Bodø og Fauske.

Kortversjonen: Polar Kraft er eid av flere kraftselskaper. Tre av disse er Nordkraft, Salten Kraftsamband og Lofotkraft. Overskuddet vårt går til våre eiere – som igjen bruker sitt overskudd på sine eiere. Utbytte fra eierne går via kommunene til innbyggerne i våre områder.

VELG POLAR FORNYBAR FRA HEGGMOEN KRAFTVERK

Vi lyser opp sentrum

Det er ikke tilfeldig at kontorene i Bodø er på gateplan i Dronningens gate. Dette er et fysisk bevis på at bedriften vil være så nært kundene som mulig.

Polar Kraft skal være tett på markedet. Målet er å bruke lokalene både på dag- og kveldstid - og å sørge for at vi bidrar til bypulsen i en fin by.

ALT VI GJØR I DAG, ER MED TANKE PÅ I MORGEN
Vi lyser opp sentrum - Produktbilde

Kontaktpersoner - Bodø

Bente Hardy

Bedriftsrådgiver

Telefon:

+47 992 28 323

Frode Schjenken Jensen

Leder for teknologi og bærekraft

Telefon:

+47 908 94 105

Kaja Røkeness

Kunderådgiver

Telefon:

+47 987 02 006

Silje Anette Braa

Kunderådgiver

Telefon:

+47 987 02 006

Powered by FUNN