Spotpris

Luftambulansestrøm Spot

Mer Kraft til livreddende arbeid!

Med Luftambulansestrøm spot fra Polar Kraft får du en god strømavtale, hvor du som kunde gir 1 øre pr kWh som du forbruker i støtte til det livsviktige arbeidet som stiftelsen gjør.

Det eneste du trenger å gjøre er å velge Luftambulansestrøm, så ordner vi resten og det uten at det koster deg noe ekstra. 


Om Luftambulansestrøm spot: 

  • Spotprisavtale som følger prisen på Nord Pool time for time i det prisområdet du tilhører
  • For hver kWh du bruker går 1 øre til Norsk Luftambulanse
  • Polar Kraft-appen gir deg full kontroll, kostnadsfritt
  • Ingen bindingstid – ingen bruddgebyr
  • Elektronisk faktura gebyrfritt/papirfaktura 8 kr/10 kr (eks/ink mva)
  • Avtalen gjelder kun privatkunder og forutsetter godkjent kredittvurdering

Viktig informasjon om din angrerett:
Som kunde har du 14 dagers angrerett fra den datoen du bestiller en strømavtale. Dersom du ønsker å benytte deg av angreretten, kan du fylle ut dette angrerettskjemaet og returnere det til oss. Les også skjema for opplysning om angrerett før du bestiller.

Stiftelsen Norsk Luftambulanse

Stiftelsen Norsk Luftambulanse er en ideell organisasjon som jobber for å flytte avansert livreddende medisinsk behandling ut til pasienten, og som jobber for at alle som er akutt syke og alvorlig skadde skal få raskere og riktigere medisinsk hjelp, uansett hvor i Norge de er. 

Du kan lese mer om stiftelsen her

Valgfri tilleggsavtale:

Polar Kraft kjøper opprinnelsesmerket strøm fra flere kraftverk og er en garanti for at en viss mengde fornybar strøm er produsert ved et bestemt kraftverk. Garantien dokumenterer at du som kunde har reservert fornybar kraftproduksjon i markedet tilsvarende ditt forbruk. 

Ønsker du å ta et aktivt miljøvalg kan du legge til opprinnelsesmerket strøm i bestillingsskjemaet. Du kan også velge kraftverk.

BestillingLuftambulansestrøm

Luftambulansestrøm Spot
Lukk
Powered by FUNN