Eva Smarthus - Gjør det selv pakken

Eva Smarthus - Gjør det selv pakken

Inneholder alt du trenger for å komme i gang med et Smarthus oppsett. Pakken installerer du enkelt i hjemmet ditt selv. Du kan velge å betale rentefritt over strømregningen din.
Kampanje: 179 (ordinær pris 219) pr. mnd.
(6.444 (ordinær 7.884) totalpris, les om rentefri finansiering her)

Nå har vi kampanje på GJØR DET SELV PAKKEN: 179 kr/mnd

Ordinær pris: 219 kr/mnd

Gjør det selv pakken

Begrenset antall – kampanjen varer så lenge beholdningen rekker.

(Totalpris 6.444 kroner, ordinær totalpris 7.884 kroner)

  • Frakt 149,-
  • Du velger om du vil nedbetale over 36 måneder rentefritt eller om du vil betale hele beløpet på første strømfaktura.

Gjør-det-selv-pakken inneholder alt du trenger for å komme i gang med et Smarthus oppsett. Pakken vil gi deg fullstendig innsikt i strømforbruket ditt, og du vil kunne styre varmekilder eller andre ting i hjemmet ditt ved hjelp av smartpluggene. Pakken installerer du enkelt i hjemmet ditt selv.

Hub og enheter installeres enkelt i Eva appen, og på hjelpesidene til Eva finner du både guider, videoer og forklaring på hvordan du enkelt setter opp og kommer i gang med Smarthuset ditt. Klikk her for å gå til Eva hjelpesider.

Pakken består av;

  • 1 Eva Smart Hub
  • 1 Eva Måleravleser
  • 4 Eva Smart Plug
  • 2 Eva Vannsensor
  • 4 Frient temperatur og fuktighetssensor

Valgfritt: 2 Frient Smart brannvarsler (tillegg i pris)

Brannsvarslerne har også temperatur-sensor, så de vil kunne benyttes som temperaturgiver til smarthuset, i de rommene de står.

Installasjon:

Installasjon av Gjør-det-selv-pakken er vært enkel. Man laster ned appen til Eva Smarthus, og følger anvisningene som appen gjør. En installasjons-wizard vil hjelpe deg og installere smarthub, smartkontakter, temperatursensorer, osv.

Med eller uten Smart Strømstyring abonnement?

Gjør-det-selv-pakken uten tjenesten Smart Strømstyring, gir deg innsikt i hvor mye strøm du bruker, når du bruker den og hva du bruker strømmen på. Du kan videre styre smartpluggene basert på klokkeslett, tidsrom eller temperatur fra temperatursensorene.

Legger du til tjenesten Smart Strømstyring så sparer du automatisk energi og penger. Du vil da få hjelp av tjenesten til å styre strømforbruket basert på pris i tillegg til at du vil kunne styre etter effektledd.

Se oversikt over hvilke funksjoner du får tilgang til med og uten Smart Strømstyring og les mer om denne tjenesten her: Smart strømstyring

Tjenesten Smart Strømstyring koster kr 49,- pr mnd.

Powered by FUNN