Smart strømstyring

Kast bort mindre, spar mer!

Strømregningen kan bli en bekymring fra fortiden med Smart Strømstyring. Du kan enkelt senke kostnadene, skåne miljøet og ha en fullstendig automatisert strømstyring. La ditt hjem bli automatisert med Eva Smarthus, et av Norges fremste styringssystem. OG du kan velge å betale rentefritt over strømregningen din. 

Nå har vi kampanjepriser, så kom i gang med Smart Strømstyring, og bruk heller energi på det som betyr mest for deg!

Eva Strømstyring gjør jobben for deg

Eva Strømstyring er en tjeneste som lar deg spare både energi og penger uten å være ekspert på spotpriser og nettleietariffer.

Vi sparer automatisk på dine vegne, så kan du bruke energi på noe annet.

  • Styrer forbruket automatisk til timer av døgnet med lavest strømpris
  • Passer på at du ikke går over på neste trinn for nettleie
  • Sikrer at du ikke overbelaster hovedsikringen
  • Ivaretar komforten

 

Introduksjonstilbud på Smart Strømstyring med Eva Smarthus

Vi har nå introduksjonstilbud på to ulike strømstyring pakker, som gjør at du på en enkel og effektiv måte kommer i gang med et smarthus. Vårt fokus er naturlig nok baser på styring av strømforbruk, men når du har installert en av våre pakker, så kan du enkelt bygge ut løsningen til å inkludere smart dørlås, alarm, smarte brannvarslere, smarte varmeovner og sensorer for temperatur i alle rom.
 
Eva Smarthus - Enova pakken - Produktbilde

Eva Smarthus - Enova pakken

Automatisk styring av oppvarming av varmtvann og gulvvarme for å bruke mindre strøm når den er dyrest. Pakken kvalifiserer til ENOVA støtte og kan nedbetales rentefritt over 36 måneder.
Kampanje: 249,- (ordinær pris 275) pr. mnd.
(8.965 (ordinær 9.899) totalpris - les mer om rentefri finansiering her)
 
Les mer og bestill »
Eva Smarthus - Gjør det selv pakken - Produktbilde

Eva Smarthus - Gjør det selv pakken

Inneholder alt du trenger for å komme i gang med et Smarthus oppsett. Pakken installerer du enkelt i hjemmet ditt selv. Du kan velge å betale rentefritt over strømregningen din.
Kampanje: 179 (ordinær pris 219) pr. mnd.
(6.444 (ordinær 7.884) totalpris - les mer om rentefri finansiering her)
 
Les mer og bestill »

Rentefri nedbetaling over strømregningen

Som strømkunde i Polar Kraft kan du kjøpe en av våre Smart Strømstyringspakker med nedbetaling over din strømfaktura uten ekstra kostnad. Nedbetalingsperioden er 36 måneder.

Er du ikke strømkunde hos oss fra før kan du selvsagt bli det! - Kryss av for dette ved bestilling.

Eva Smarthus appen

I Eva Smarthus appen kan du sette opp automasjoner som tilpasser seg prisnivået. Du kan sette ditt komfortnivå og her kan du også bestemme hva Eva Smart strømstyring skal få lov til for å spare strøm for deg. Følg med på hvilken effekt strømsparingen har hatt for ditt hjem, og få full oversikt over priser, forbruk og kostnad med eller uten kompensasjon.

Eva Smart Strømstyring passer også på trinnene i nettleien for deg, og hjelper deg til å ikke gå over på neste trinn. I appen har du også oversikt over hvordan du ligger an denne måneden til nå.

Powered by FUNN