Elbillader

Kjøp elbillader over strømregningen - helt rentefritt!

Vi tilbyr nå smarte og komplette ladeløsninger for elbil til ditt hjem, din bedrift eller ditt borettslag / sameie.
For privatkunder og små bedriftskunder tilbyr vi elbilladere på rentefri nedbetaling. For borettslag, sameier og bedrifter med større ladebehov, tilbyr vi ferdig installerte ladere med rettferdig betalingssløsning og serviceavtale.

 

Hjemmelading

Nå kan du kjøpe en av markedets beste og billigste hjemmeladere og betale ned over strømregningen, helt rentefritt! Velg mellom flere smarte ladebokser og fargen som passer ditt hus. Hos oss får du trygg lading og sikker installasjon.

Les mer og bestill hjemmelading her

Lading for bedrifter

Få mest mulig ut av ladestasjonen din! Gi ansatte og gjester smarte og brukervennlige ladeløsninger. Dra nytte av tjenester som vil hjelpe deg å optimalisere og administrere ladestasjonen din, f.eks sanntidsinfo og tilgangskontroll som gir mulighet for differensiering på pris.

Send forespørsel her
 
 

Lading for borettslag

Vi kan tilby sameier og borettslag komplette løsninger for lading av elbiler. Vi tar hånd om prosessen hele veien fra løsningsforslag, befaring, installasjon og montering av ladepunkter, til å kunne tilby de beste verktøyene og plattformene for administrasjon, kostnadskontroll og betalingsløsninger.

Send forespørsel her
Powered by FUNN