Polar Kraft-Fondet

Polar Kraft-Fondet

Polar Kraft-fondet deler ut 60 000,- kroner hvert kvartal fordelt på våre lokalområder Lofoten, Vesterålen, Narvik-regionen, Harstadregionen, Salten og Bodø. Det vil si at om ditt lag eller forening trenger støtte til et innkjøp eller prosjekt, kan du søke om inntil kr 10.000,- hos ditt lokale Polar Kraft-kontor.

Søk om midler til nye korkapper, høyttaleranlegg til grendehuset, kaffetraktere til skolekorpset, eller tusen små og store andre ting som kan være med på å hjelpe ditt lag/forening og dine ildsjeler videre.

Du kan søke 4 ganger i året fra Polar Kraft-fondet og fristene er:

 • 30. mars
  Tildeling mars 2020: Bodø Speidergruppe, Trondenes Skytterlag, Vågan Bowlingklubb, Bjerkvik IF, Sulitjelma nærmiljøutvalg, Sortland Friidrettsklubb
 • 30. juni
  Tildeling juni 2020: Bodø Travlag - ponnigruppa, Fjell Skilag, 1. Fauske Speidertropp, Narvik Klatreklubb, Sortland Turnforening, Vågan Frivilligsentral, Blilysti Moskenes
 • 30. september
  Tildeling september 2020: Bodø Bryteklubb, Ballstad UIL, Fremtiden i våre hender, Flere Farger Narvik 2020, Sør-Leirvåg Velforening, UL Solvending, Sortland Jeger og Fiskeforening, Saltensambandet, Sulitjelma Fjellandsby.
 • 10. desember

Aktuelt

Klubben er avhengig av nye konkurranseklokker


nå bidrar Polar Kraft med 10.000 kroner til Bodø Bryteklubb

Bygger opp øysamfunnet på Bjarkøy


Polar Kraft-fondet: Sør-Leirvåg Velforening, Harstad

- Vi er ikke mange, men vi er veldig engasjerte 

Vil få med flere på jakt og fiske


Polar Kraft-fondet: Sortland jeger-og fiskeforening, Vesterålen.

Jakt og fiske handler om mer enn felling av vilt og napp på kroken. Det handler også om tur-glede, opplevelser, lærdom og nærhet til naturen.

Alle saker

Søk støtte fra Polar Kraft-fondet

Jeg godtar følgende forutsetninger for å motta støtte på vegne av min forening/mitt lag:
Hvem kan søke?

Det er bare enheter som driver virksomhet på lokalt eller regionalt plan som kan delta i Polar Kraft-fondet, og som samtidig er registrert i Frivillighetsregisteret.

Foreninger som er paraplyorganisasjoner for lokale lag eller enheter som har aktivitet i hele landet kan derfor ikke delta.

I tillegg må den virksomheten som skal drives være av en bestemt art. Avgrensningene er for det meste, men ikke utelukkende, basert på den kategorisering som registreres i Frivillighetsregisteret. Virksomheter innen kulturfeltet vil bli foretrukket.

Last ned dokument

Søknadskriterer

Laget/foreningen godtar at Polar Kraft-fondet med tilskudd på 10 000 kr utbetales mot at:

 • Innsending av høyoppløselig bilde (god kvalitet) fra foreningens aktivitet som kan benyttes av Polar Kraft i markedsføringen av Polar Kraft-fondet.
 • Deling av post om tildeling på foreningens Facebookside (dersom en slik finnes).
 • Vi aksepterer at Polar Kraft kan kontakte oss med gode tilbud og informasjon om produktet i ettertid.
Powered by FUNN