Polar Kraft-Fondet

Polar Kraft-Fondet

Polar Kraft-fondet deler ut 60 000,- kroner hvert kvartal fordelt på våre lokalområder Lofoten, Vesterålen, Narvik-regionen, Harstadregionen, Salten og Bodø. Det vil si at om ditt lag eller forening trenger støtte til et innkjøp eller prosjekt, kan du søke om inntil kr 10.000,- hos ditt lokale Polar Kraft-kontor.

Søk om midler til nye korkapper, høyttaleranlegg til grendehuset, kaffetraktere til skolekorpset, eller tusen små og store andre ting som kan være med på å hjelpe ditt lag/forening og dine ildsjeler videre.

Du kan søke 4 ganger i året fra Polar Kraft-fondet og fristene er:

  • Søknadsfrist: 30. mars: Bamse B, Fauske Svømmeklubb, Lofoten High5 Svolvær, Molla Løypelag, Håkvik Aktivitetspark, 6.Narvik Speidergruppe, Grytting idrettslag, Straume IL, Norsk Motor Klubb Harstad
  • Søknadsfrist: 30. juni: Høstjakta Lofoten, Finneid IL Fauske, Vardesenteret i Bodø. Sommerskole i Harstad, Narvik, Sortland. Arrangør Forskerfabrikken.  
  • Søknadsfrist: 30. september. Lekanger Kvinne og familielag Bodø. Sulitjelma Røde Kors hjelpekorps Fauske. Kor Arti Narvik. Sceneverftet og IL Blest Lofoten. Bogen Vel Hålogaland.
  • Søknader med frist 10. desember er ikke tildelt

Ekstra tildeling i desember på kroner 10.000 for å hedre de som hjelper andre
Alternativ jul Bodø. Myre kirke. Frivilligsentralen Narvik. Juleglede i Fauske. Fra Sjel til Hånd i Harstad. Aksjon juleglede i Vågan og Lions Klubb på Vestvågøy.

Aktuelt

Sceneverftet Lofoten med musikal, mestringsfølelse og magi


Hvorfor dra på Broadway-show når du kan se spektakulære musikaler i Lofoten?

Bogen Vel vil skape bolyst og motvirke utenforskap med friluftspark


Aktiviteter, tur og trim for store og små. I 2022 får Bogen i Ofoten en flott friluftspark for både barn, voksne og eldre.  

Polar Kraft ønsker å bidra ekstra også denne jula


Årets beste tid for mange. For andre den aller tøffeste.

Heldigvis har vi over hele Norge aktører som ønsker å gjøre noe med dette. Som bruker av sin tid og sine midler for å gjøre juletiden bedre. For store, og for små.

På tampen av året vil vi Polar Kraft hedre de som hjelper andre, og deler til sammen ut 60.000 kroner til syv unike prosjekter. 

Alle saker

Søk støtte fra Polar Kraft-fondet

Jeg godtar følgende forutsetninger for å motta støtte på vegne av min forening/mitt lag:
Hvem kan søke?

Det er bare enheter som driver virksomhet på lokalt eller regionalt plan som kan delta i Polar Kraft-fondet, og som samtidig er registrert i Frivillighetsregisteret.

Foreninger som er paraplyorganisasjoner for lokale lag eller enheter som har aktivitet i hele landet kan derfor ikke delta.

I tillegg må den virksomheten som skal drives være av en bestemt art. Avgrensningene er for det meste, men ikke utelukkende, basert på den kategorisering som registreres i Frivillighetsregisteret. Virksomheter innen kulturfeltet vil bli foretrukket.

Last ned dokument

Søknadskriterer

Laget/foreningen godtar at Polar Kraft-fondet med tilskudd på 10 000 kr utbetales mot at:

  • Innsending av høyoppløselig bilde (god kvalitet) fra foreningens aktivitet som kan benyttes av Polar Kraft i markedsføringen av Polar Kraft-fondet.
  • Deling av post om tildeling på foreningens Facebookside (dersom en slik finnes).
  • Vi aksepterer at Polar Kraft kan kontakte oss med gode tilbud og informasjon om produktet i ettertid.
Powered by FUNN