Et helt spesielt grep i desember

Det er desember – og tid for jul. Derfor har vi gjort et helt spesielt grep med Polar Kraft-fondet. 

Postet 14.12.2019

For de fleste er julen årets kanskje aller fineste tid. Ro, gaver, familie og nydelig mat. Men slik er det ikke for alle. Og for de som sliter er kanskje jula den aller tøffeste. Om det handler om fattigdom, ensomhet, rus eller sykdom. 

I Polar Kraft-utdelingen for desember har derfor Polar Kraft ønsket å gjøre noe helt spesielt. Vi overfører alle de gode søknadene til neste måned. I stedet har våre flinke lokalkontor fått i oppgave å finne aktører som gjør noe helt spesielt nå i desember.

- Polar kraft-fondet handler om bolyst. Men bolyst handler ikke bare om kultur og idrett. Det handler også om å bry seg om hele samfunnet. Derfor støtter vi noen som virkelig bidrar, i den kanskje tøffeste tiden for de som står litt utenfor, sier kundesjef i Polar Kraft, Frode Schjenken Jensen.

Han har vært med på å sørge for at Kirkens Bymisjon har fått 10.000 kroner ekstra i julebudsjettet. Penger som kommer ekstra godt med.

- Vi er veldig takknemlig for at bedrifter som Polar Kraft ser verdien i å dele av sitt i et sånt fond, fordi det er nød nok til alle, som mange sier. Og ved å være med å bidra med et økonomisk tilskudd, er de med å dekke opp rundt noe av nøden vi ser i byen vår. Og at de er med å muliggjøre at mennesker skal oppleve verdighet, respekt, bli sett og få den omsorgen de fortjener selv om ting ikke alltid har gått som det skulle, sier Kathrine Windsrygg som er avdelingsleder i Kirkens Bymisjon i Bodø.

Polar Kraft vil utover i desember fortelle om flere prosjekter som får støtten.

Ønsker du å glede noen som gruer seg til jul?

Gi din støtte her 

Søk støtte

Powered by FUNN