Polar Kraft-fondet mars 2019

Polar Kraft-fondet deler ut inntil 60 000,- hver måned fordelt på hvert av våre lokalområder Lofoten, Vesterålen, Narvikregionen, Harstadområdet, Salten og Bodø.

Postet 08.04.2019

I mars var det 8 heldige vinnere av pengestøtte fra Polar Kraft-fondet.

  • Skamdalen hytteforening har de siste 25 årene arrangert isfiskekonkurranse for både store og små. I år var det 319 deltakere, og overskuddet av konkurransen skal gå til å bygge broer og gangstier i området. 

  • Inndyr Vel arbeider for trivselen i bygda, og arrangerer blant annet Midtsommertreffet hver sommer. I tillegg steller de i stand gapahuker, bålplasser, benker og lignende, slik at innbyggerne kan nyte naturen i området.

  • Fauske Atletklubb har brytere i både norgestoppen og internasjonalt. For å rekruttere potensielle nye brytemestere, arrangerer de bryteskole for barn mellom 7 og 12 år. De ønsker derfor å kjøpe inn nye treningsapparater som passer også til de yngre utøverne. 

  • Fauske/Sprint har over 400 fotballglade medlemmer fra 6-årsalderen og helt opp til klassen Oldgirls. De ønsker å kjøpe inn nytt utstyr, slik at medlemmene kan fortsette å spille fotball gjennom hele året. 

  • Sørvågen Bedehus og Fiskarheim ønsker å ivareta Lofotens kulturhistorie ved å renovere det gamle bedehuset og fiskarheimen på Sørvågen fra 1899. Arbeidet på utsiden av bygget er gjort, men det trengs fortsatt kjøkken og toalettforhold, noe de ønsker støtte til. 

  • Stamsund IL ønsker å starte opp A-lag etter mange år uten. Fotballaget ønsker seg støtte til å kjøpe inn nødvendig utstyr som fotballer og drakter. 

  • Team Rynkeby er et sykkellag som gjennom å sykle til Paris samler inn penger til Barnekreftforeningen. Vi ønsker dem god tur ved å tildele de en del av månedens støtte. 

  • Øksnes Røde Kors er et av de mest aktive hjelpekorpsene i Vesterålen, og bruker årlig flere hundre timer på aksjoner. Under søk- og redningsaksjoner kan det være vanskelig å komme seg frem i snøen, og de ønsker å kjøpe inn en ATV med belter som kan frakte pasientbårer på snø. 

 

Vi gratulerer alle vinnere, og håper at pengestøtten kan være med på bidra til flotte gangstier, god trivsel, spennende brytekamper, en haug med mål, mange innsamlede kroner og vellykkede redningsaksjoner. 

Polar Kraft-fondet deler ut inntil 60 000,- hver måned fordelt på hvert av våre lokalområder Lofoten, Vesterålen, Ofoten, Salten og Bodø.

Det vil si at om ditt lag eller forening trenger støtte til et innkjøp eller prosjekt, kan du søke om inntil kr 10.000,- hos ditt lokale Polar Kraft-kontor.

Søk om midler til nye korkapper, høytaleranlegg til grendehuset, kaffetraktere til skolekorpset, eller tusen små og store andre ting som kan være med på å hjelpe ditt lag/forening og dine ildsjeler videre.

polarkraft.no/polar-kraft-fondet

Powered by FUNN