Gjengen som elsker Bodø-vinden

Thomas er en av de få som synes det blåser for lite i Bodø.

Postet 19.11.2019

Bodø Windsurfing har fått 10.000 kroner fra Polar Kraft-fondet. Pengene har gått til en ny tilhenger – hvor klubben kan lagre utstyret sitt. Det betyr en enklere hverdag for klubben – som heller kan bruke tiden sin på rekruttering. 

- Bodø er rett og slett et vannsport-eldorado. Ikke minst aktiviteter som krever vind – som windsurfing og kiting. Dette er fortrinn som Bodø bør utnytte på en bedre måte – derfor synes vi det er helt topp at Polar Kraft vil bidra, forteller Thomas Hytten. 

Han jobber i Luftfartstilsynet i Bodø. Der hører han ofte stønning i korridorene over motvind både til og fra jobb. 

- Mens jeg sitter og humrer og håper på mer vind. Og jeg skulle jo egentlig ønske at det blåste enda mer Men det er allerede et brukbart miljø innen både windsurfing og kiting i Bodø. Klarer vi å bygge et enda større miljø tror vi det kan styrke bolysten i Bodø-samfunnet, sier han. 

Gjennom en solid klubb tror han det blir enklere å rekruttere. 

- Vi har nybegynnerkurs og vi låner ut utstyr. Vi vet at mange liker en aktiv livsstil, sier han. Windsurfing var veldig stort for noen år siden. Siden har kiting tatt over litt av windsurfingens posisjon. 

- Personlig driver jeg med begge deler. Fordelen med kiting er at det er enklere utstyr å frakte og det er også veldig gode muligheter til å drive aktivitet på vinterstid på snø. Men stadig flere blir nysgjerrige på windsurfing. Med en henger vi kan oppbevare brettene og gratis utlån av brett til klubb-medlemmer tror vi på et videre oppsving, sier han.

Les mer om klubben her.

 

Søk støtte

Powered by FUNN