Polar Kraft blir strømleverandør for strømkundene til Andøy Energi og Trollfjord Kraft

Nordkraft, Trollfjord og Andøy Energi slår sammen nettselskapene sine, og strømkundene til Andøy Energi og Trollfjord Kraft vil få sitt kundeforhold hos Polar Kraft. Administrerende direktør i Polar Kraft, Herold Myrland, sier at overføringen av strømkundene er i tråd med strategien om å være den ledende lokale strømleverandøren. – Når vi nå får samlet enda flere av strømkundene i Vesterålen vil dette styrke vår lokale posisjon i området, sier Myrland.

Postet 11.07.2022

Kundene vil merke lite til selve endringen. – Bortsett fra nytt navn og ny avsender av fakturaen vil det meste bli som før. Kundene vil få samme strømavtale som de har i dag og nettleie og strøm samlet på en faktura. Alle kunder får tilgang til nyutviklet strømapp som gjør det enkelt å være strømkunde, sier Myrland. Berørte kunder vil motta personlig informasjon fra Polar Kraft når endringen nærmer seg.

Motvekt til andre aktører i bransjen

Polar Kraft er utviklet for å ta vare på det lokale, verdiskapning i form av arbeidsplasser, eierskap og engasjement lokalt. – Selve fundamentet i Polar Kraft er lokal tilstedeværelse, og ved å være til stede opplever kundene at vi er mer tilgjengelig og en samarbeidspartner for lokalt engasjement.  – Vi ønsker å ta opp kampen i et hardt konkurranseutsatt marked og være en motvekt til andre aktører i bransjen som velger å gå den andre veien. - Vi legger opp til kontorer med lokalt ansatte både i Andøy og Hadsel, avslutter Myrland.

Lokalt eierskap viktig

Direktørene Eirik Frantzen (Nordkraft), Kjell-Are Johansen (Andøy Energi) og Barry Larsen (Trollfjord), er omforente om at lokalt eierskap, samt at strømkundene har en lokal strømleverandør og forholde seg til også i fremtiden, er svært viktig.

  

Om Polar Kraft

Polar Kraft AS er et nasjonalt strømselskap med et solid nordnorsk lokalt fotfeste. Polar Kraft skal være den foretrukne strømleverandøren for kunder i Nord-Norge, basert på svært konkurransedyktige priser, et sterkt samfunnsengasjement, lokalt eierskap, samt høy kompetanse og høy kundetilfredshet. Polar Kraft har produkter/konsepter som skiller seg ut fra resten av strømbransjen, og som gjør at kundene velger oss på bakgrunn av flere faktorer enn bare pris.

Polar Kraft har kontorer i Bodø, Fauske, Svolvær, Sortland, Myre, Harstad, Ballangen og Narvik. Gjennom holdingsselskapet Yve AS, er Polar Kraft eid av solide energiselskaper i vår region, som Lofotkraft, Nordkraft og Salten Kraftsamband. Selskapet er en samfunnsaktør og er bevisst hvordan vi påvirker mennesker og omgivelser til det beste for mennesker, miljø og økonomi. Vi er sertifisert som Great Place To Work, Miljøfyrtårn og gjennom Trygg strømhandel, og jobber etter utvalgte bærekraftsmål nedsatt av FN.

Polar Kraft er mer enn et strømselskap. - Vi lever her. - Vi jobber her. - Vi bidrar her.


Kontaktpersoner for mer informasjon:

Bård Larsen, daglig leder Trollfjord Kraft AS, mobil 908 62 288

Kjell-Are Johansen, adm.dir. Andøy Energi AS, mobil 992 36 700

Eirik Frantzen, adm.dir. Nordkraft AS, mobil 950 10 002

Herold Myrland, adm.dir. Polar Kraft AS, mobil 915 93 333

Powered by FUNN