Aktuelle saker

Finneid IL får støtte til nytt klubbhus

Sjekk hvem som har fått støtte fra Polar Kraft-fondet.

Bli med oss når vi lager folkefest under Arctic Race

– vinn super-helg i Narvikfjellet verdt 20.000,-

Til våre bedriftskunder: Advarsel!

Har du blitt kontaktet av strømselgere som lokker med lave priser? Du kan ha blitt lurt.

Polar Kraft velger damefotballen

- Aldri vært satset så bra som nå!

Utfordrer de største ett år etter «fødselen»

Ingen av de ti største har kunder med høyere lojalitet. 

Polar Kraft-fondet mars 2019

Polar Kraft-fondet deler ut inntil 60 000,- hver måned fordelt på hvert av våre lokalområder Lofoten, Vesterålen, Narvikregionen, Harstadområdet, Salten og Bodø.

Fra fryselager i Bodø til breddeidrett i Steigen.

Da Ingri Sivertsen vokste opp i Steigen var idrettslaget en av de viktigste arenaene for samhold, vennskap og tilhørighet. I tillegg elsket hun å konkurrere. Selv om hun i dag bor i Bodø og jobber i familiebedriften derfra, mener hun at sportsklubben har like stor, om ikke større betydning for lokalsamfunnet. Derfor er det Steigen Sportsklubb som står som mottaker av støtten fra Nyhamns idrettsstrømavtale. 

Polar Kraft-fondet februar 2019

Polar Kraft-fondet deler ut inntil 60 000,- hver måned fordelt på hvert av våre lokalområder Lofoten, Vesterålen, Narvikregionen, Harstadområdet , Salten og Bodø.

Skal du flytte ut? Da kan du ikke lenger tilbakedatere flyttemeldingen.

Tidligere gav de fleste beskjed til strømleverandøren etter at de hadde flyttet. Nå er det nye regler som gjelder og vi er opptatte av at alle skal få god info, sånn at man er i forkant og beholder oversikten over strømutgiftene.

Over to millioner utbetales fra Kraft til idretten

I disse dager utbetales nesten 2.100.000,- kroner idrettsstøtte for 2018. Det er utrolig artig å se at konseptet vårt er blitt så stort. Idrettsstøtten til fem av idrettslagene, der de går aktivt ut og oppfordrer til støtte, utgjør faktisk så mye som 100.000,- kroner per idrettslag – og det ganske mye penger. Totalt kan vi glede oss over en økning på 25 prosent fra 2017.

Polar Kraft - fondet januar 2019

Polar Kraft-fondet deler hver måned ut kr. 50.000,- til lag og foreninger i Lofoten, Vesterålen, Ofoten, Salten og Bodø.

Polar Kraft til Kobberløpet

Polar Kraft har inngått en sponsoravtale med Kobberløpet og er svært fornøyde med å være samarbeidspartner. Når startskuddet går 6. april 2019 er det 51. gang det tradisjonsrike Kobberløpet arrangeres. Og som alltid arrangeres det i vakre omgivelser i Sulitjelma i Fauske kommune.

Hvorfor er strømmen så dyr?

Strømmen er uvanlig dyr for tiden, og den kunne strengt tatt ikke valgt et verre tidspunkt å være dyr på. Mens vinterkulda gjør sitt beste for å trenge inn i både kropp og sjel, hus og hjem har vi altså den dyreste strømmen på lenge. Hvorfor er det sånn?

Elhub – et effektivt verktøy for korrekt oppgjør

Elhub er navnet på Statnetts nye datahub som fra februar 2019 skal effektivisere kraftmarkedet i Norge. Løsningen skal sørge for effektiv utveksling av måleverdier og kundeinformasjon som benyttes til leverandørskifter, avregning og ved fakturering av nettleie og strømsalg.

Polar Kraft-fondet desember 2018

Polar Kraft-fondet deler hver måned ut kr. 50.000,- til lag og foreninger i Lofoten, Vesterålen, Ofoten, Salten og Bodø.

Polar Kraft – en "Great Place to Work"

Da Polar Kraft ble etablert, 1. januar 2018, tok vi med oss det beste fra de to bedriftene som nå ble én: gode produkter, god kundetilfredshet og et godt arbeidsmiljø. At vi ved utgangen av 2018 kunne sette frem skiltet med "Great Place to Work", anser vi som et tegn på at vi er på god vei til å lykkes med å skape vårt strategiske fundament: lønnsom vekst, fornøyde kunder og en attraktiv arbeidsplass.

Hvor mye strøm bruker du egentlig i løpet av ett år?

Det snakkes mye om strømpriser, strømforbruk og hvordan man kan redusere strømregningen ved å gjøre kloke valg for å redusere antall kilovattimer (kWh) og for å redusere klimaavtrykk og dermed spare miljøet. Noen ganger kan man virkelig slå to fluer i en smekk.

Hvem skal få “grasrotandelen” av strømavtalen din?

Har din klubb eller ditt idrettslag ambisjoner om å få til en ekstra satsing, men mangler penger til å gjennomføre det? Skulle du ønske “grasrotandelen” og det økonomiske handlingsrommet var større? Med Kraft til idretten får din klubb eller idrettslag en ny stabil inntektsmulighet.

Flere saker
Powered by FUNN