Aktuelle saker

Tekniske problemer er nå løst


Vi har hatt tekniske problemer i Polar Kraft-appen og Min side. 

Polar Kraft vil bidra med millioner til Stiftelsen Norsk Luftambulanse:


Idrettsstrøm har vært en enorm suksess i nord. Nå lager strømselskapet et produkt som skal støtte Stiftelsen Norsk Luftambulanse

Endringer i prisopplysningsforskriften og avregningsforskriften


Barne- og familiedepartementet har varslet endringer i prisopplysningsforskriften og avregningsforskriften. Endringene skal gjøres gjeldende fra 1. november 2022.

 

Har bygd et helt kulturhus på dugnad


1,5 million kroner. Et utall dugnadstimer. Belønningen er et fullverdig kulturhus i mini-format.

De lever for øyeblikkene som betyr alt


De topper ingen tabell. De setter ingen avgjørende scoringer på overtid. De lever på ingen måte noen proff-drøm.

Mo i Rana - utsolgt og nyklipt


Alt utsolgt. Alltid nyklipt. UL Daggry skaper liv og røre på Alteren døgnet rundt.

Strømpriser og strømmarkedet


I løpet av sommeren og høsten har forskjellene mellom strømprisen i Nord-Norge og Sør-Norge vært enorme. Mens det i sør har vært tørt vær, har vi i Nord-Norge fått en rekordhøy magasinfylling på grunn av vått vær. Dette har igjen ført til at vi har hatt en relativt lang periode med svært lave strømpriser i nord.

Strømstøtte for september


I september var gjennomsnittsprisen for NO1 (Oslo), NO2 (Kristiansand) og NO5 (Bergen) på ca. 359 øre/kWh. Nå er det også strømstøtte for NO3 (Trondheim) fordi gjennomsnittsprisen for september var på ca. 75 øre/kWh. Støtteandelen for september økes fra 80 prosent til 90 prosent.

Slik fungerer strømstøtten


Skyhøye strømpriser har medført at regjeringen innførte ordningen for strømstøtte. Ordningen skal hjelpe husholdninger og enkelte andre grupper økonomisk i perioder med ekstremt høy strømpris. Dersom du har rett på strømstøtte, behøver du ikke å foreta deg noe. Beløpet du har krav på vil trekkes automatisk fra på nettleien.

Strømtiltak for næringslivet


Regjeringen vil bevilge 3 milliarder til å hjelpe næringslivet i strømkrisen – støttepakken skal trygge arbeidsplasser og forsterke energiomstillingen.

Polar Kraft stopper salg av fastprisavtaler inntil videre


Polar Kraft stopper midlertidig salg av fastprisavtaler.

Et viktig og meningsfylt tilbud: – Vi er imponert over det Vardesentret står for!


På Vardesenteret får kreftsyke et pusterom i en krevende hverdag. Polar Kraft har sponset tilbudet med en el-sykkel slik at flere kreftpasienter kan komme seg ut på tur.

Polar Kraft blir strømleverandør for strømkundene til Andøy Energi og Trollfjord Kraft


Nordkraft, Trollfjord og Andøy Energi slår sammen nettselskapene sine, og strømkundene til Andøy Energi og Trollfjord Kraft vil få sitt kundeforhold hos Polar Kraft. Administrerende direktør i Polar Kraft, Herold Myrland, sier at overføringen av strømkundene er i tråd med strategien om å være den ledende lokale strømleverandøren. – Når vi nå får samlet enda flere av strømkundene i Vesterålen vil dette styrke vår lokale posisjon i området, sier Myrland.

Arctic Race


Bli med oss når vi lager folkefest under årets Arctic Race of Norway 

Måler ikke suksess på billettsalget


Denne festivalen måler ikke suksess på hvor mange som møter opp. Men på hvem.

Mistet halve troppen. Nå gjør turngruppa grep


Fra 24 til 12 turnere. Det var den triste statusen for ungdomsturnerne i Ballangen Turnforening, da det skulle oppsummeres hva to år med pandemi har gjort for medlemsmassen.

Norges første Buldrevegg på flyplass


I dag åpnet et unikt aktivitetstilbud på lufthavna. I samarbeid med Polar Kraft og Mørkvedhallen lanserte Avinor ett aktivitetskonsept helt i særklasse. 

Satser mot EM i drill


Når korpsmarsj blir toppidrett. 

Flere saker
Powered by FUNN