Aktuelle saker

Spotpris – hva betyr det egentlig?


Spotpris er blant begrepene om strøm som ofte går igjen. Hva ligger egentlig i spotpris? Og hvorfor har du en annen spotpris på strømregningen enn naboen?

Stor trafikk til vårt kundesenter


Strømstøtte for desember


I desember var gjennomsnittsprisen i NO3 (Trondheim) og NO4 (Tromsø) høyere enn terskelverdien, og husholdningskundene i disse prisområdene får utbetalt strømstøtte. Gjennomsnittsprisen i NO3 og NO4 var henholdsvis 181,53 og 98,54 øre/kWh.

Donerer 10.000 kroner til livsviktig tiltak


De representerer noe annet enn cellegift, behandlinger og leger

Sykehusklovner kan brukes som magisk medisin – og kanskje kan det vonde trylles bort for en liten stund

Polar Krafts julefond går til de som hjelper andre


Årets beste tid for mange. For andre den aller tøffeste.

Heldigvis har vi over hele Norge aktører som ønsker å gjøre noe med dette. Som bruker av sin tid og sine midler for å gjøre juletiden bedre. For store, og for små.

Polar Kraft ønsker alle en riktig god jul


Vi håper dere alle får en minnerik julefeiring med familie og venner.
Samtidig ønsker vi å takke dere for året som har gått, og ser frem til et nytt år!

Polar Kraft vil bidra med millioner til Stiftelsen Norsk Luftambulanse:


Idrettsstrøm har vært en enorm suksess i nord. Nå lager strømselskapet et produkt som skal støtte Stiftelsen Norsk Luftambulanse

Endringer i prisopplysningsforskriften og avregningsforskriften


Barne- og familiedepartementet har varslet endringer i prisopplysningsforskriften og avregningsforskriften. Endringene skal gjøres gjeldende fra 1. november 2022.

 

Har bygd et helt kulturhus på dugnad


1,5 million kroner. Et utall dugnadstimer. Belønningen er et fullverdig kulturhus i mini-format.

De lever for øyeblikkene som betyr alt


De topper ingen tabell. De setter ingen avgjørende scoringer på overtid. De lever på ingen måte noen proff-drøm.

Mo i Rana - utsolgt og nyklipt


Alt utsolgt. Alltid nyklipt. UL Daggry skaper liv og røre på Alteren døgnet rundt.

Strømpriser og strømmarkedet


I løpet av sommeren og høsten har forskjellene mellom strømprisen i Nord-Norge og Sør-Norge vært enorme. Mens det i sør har vært tørt vær, har vi i Nord-Norge fått en rekordhøy magasinfylling på grunn av vått vær. Dette har igjen ført til at vi har hatt en relativt lang periode med svært lave strømpriser i nord.

Strømstøtte for september


I september var gjennomsnittsprisen for NO1 (Oslo), NO2 (Kristiansand) og NO5 (Bergen) på ca. 359 øre/kWh. Nå er det også strømstøtte for NO3 (Trondheim) fordi gjennomsnittsprisen for september var på ca. 75 øre/kWh. Støtteandelen for september økes fra 80 prosent til 90 prosent.

Strømstøtte for november


I november var gjennomsnittsprisen for NO1, NO2 og NO5 på ca. 112 øre/kWh. Støtte til strømregningen blir derfor ca. 48 øre/kWh for NO1, NO2 og NO5. Her finner du støttesatser for alle prisområder i Norge, og hvordan du selv kan regne ut din strømstøtte.

Slik fungerer strømstøtten


Skyhøye strømpriser har medført at regjeringen innførte ordningen for strømstøtte. Ordningen skal hjelpe husholdninger og enkelte andre grupper økonomisk i perioder med ekstremt høy strømpris. Dersom du har rett på strømstøtte, behøver du ikke å foreta deg noe. Beløpet du har krav på vil trekkes automatisk fra på nettleien.

Strømtiltak for næringslivet


Regjeringen vil bevilge 3 milliarder til å hjelpe næringslivet i strømkrisen – støttepakken skal trygge arbeidsplasser og forsterke energiomstillingen.

Polar Kraft stopper salg av fastprisavtaler inntil videre


Polar Kraft stopper midlertidig salg av fastprisavtaler.

Et viktig og meningsfylt tilbud: – Vi er imponert over det Vardesentret står for!


På Vardesenteret får kreftsyke et pusterom i en krevende hverdag. Polar Kraft har sponset tilbudet med en el-sykkel slik at flere kreftpasienter kan komme seg ut på tur.

Polar Kraft blir strømleverandør for strømkundene til Andøy Energi og Trollfjord Kraft


Nordkraft, Trollfjord og Andøy Energi slår sammen nettselskapene sine, og strømkundene til Andøy Energi og Trollfjord Kraft vil få sitt kundeforhold hos Polar Kraft. Administrerende direktør i Polar Kraft, Herold Myrland, sier at overføringen av strømkundene er i tråd med strategien om å være den ledende lokale strømleverandøren. – Når vi nå får samlet enda flere av strømkundene i Vesterålen vil dette styrke vår lokale posisjon i området, sier Myrland.

Arctic Race


Bli med oss når vi lager folkefest under årets Arctic Race of Norway 

Måler ikke suksess på billettsalget


Denne festivalen måler ikke suksess på hvor mange som møter opp. Men på hvem.

Mistet halve troppen. Nå gjør turngruppa grep


Fra 24 til 12 turnere. Det var den triste statusen for ungdomsturnerne i Ballangen Turnforening, da det skulle oppsummeres hva to år med pandemi har gjort for medlemsmassen.

Norges første Buldrevegg på flyplass


I dag åpnet et unikt aktivitetstilbud på lufthavna. I samarbeid med Polar Kraft og Mørkvedhallen lanserte Avinor ett aktivitetskonsept helt i særklasse. 

Satser mot EM i drill


Når korpsmarsj blir toppidrett. 

Det er nå den nye byen skapes


Her kommer det første steget mot et grønt nabolag med null utslipp. Dette takket være et tett samarbeid mellom to lokale selskaper.

Strømkundene har talt: Polar Kraft er best på kundeservice i energibransjen!


Vi jobber hver dag for å gi våre kunder gode opplevelser i møte med oss. Vi er derfor svært ydmyke og ikke minst veldig stolte over at Polar Kraft ble best i test og kom på 1. plass i kundeserviceprisen for energibransjen!

Har mettet hundrevis av Narvik-gjester


Bålpanne har gitt kokke-faget synlighet.

Norske kokkers landsforening har et særdeles aktivt lokallag i Narvik. De har i vinter fått penger fra Polar Kraft Fondet – for å bidra til å vise frem et særdeles viktig yrke.

Flere saker
Powered by FUNN