Aktuelle saker

Ballangen Energi etablerer samarbeid med Polar Kraft innen strømsalg
PRESSEMELDING: Tidligere i år etablerte Ballangen Energi samarbeid innen nettdrift og kraftproduksjon med Nordkraft. Nå fortsetter utviklingen til også å omhandle strømsalg. Strømkundene overføres fra Ballangen Energi til Polar Kraft og vil gjennom dette kunne oppnå ytterligere fordeler.
Handle lokalt – bygg lokalsamfunnet

Hva er egentlig forskjellen mellom lokale strømleverandører og nasjonale selskaper som ringer deg eller stopper deg på kjøpesentret for å selge billig strøm? Er det det samme hva du velger? 

Gjør en hverdagsdugnad for laget ditt
Vi nordmenn elsker laget vårt. Enten vi er aktive selv, har unger som deltar, eller heier på hjemmelaget – klubben i vårt hjerte – har vi et lag vi dedikerer mye av fritiden vår til. Vi har kanskje tørka tåra og av og til besvimt... Og nå kan du bidra til at laget ditt får mer penger.
Alt vi gjør i dag, er med tanke på i morgen

Vi er Polar Kraft. Et ektefødt barn av Kraftinor og SKS, eid av Lofotkraft, Nordkraft og SKS. Født 1.1.2018, men allerede stor nok til å være konkurransedyktig – både som strømleverandør og som samfunnsaktør. I lag er vi enda bedre, står enda sterkere og når enda lengre – og vi er fremdeles et nordnorsk selskap som selger strøm

Ny strømmåler – hva betyr det for deg?

Innen 1. januar 2019 skal digitale strømmålere være installert hos alle strømkunder i Norge. Dette har myndighetene bestemt og det er ditt lokale nettselskap som installerer din nye måler. Så hva betyr dette for deg som forbruker og oss som strømleverandør?

Vi tar små og store drømmer på alvor

Det høres kanskje rart ut at et selskap som lever av å selge strøm skal være så opptatt av små og store drømmer hos lag og foreninger. Men saken er at vi tror på å se helheten og at et levende samfunn trenger både noe å leve for og noe å leve av. Derfor har vi laget Polar Kraft-fondet.

Polar Kraft gir 50.000 til Sortland Alpinklubb
Polar Kraft ønsker at barn og voksne i Vesterålen skal ha et trygt alpintilbud i en sikker bakke. Vi er derfor med på å sette i gang en kronerulling og legger kr 50.000,- fra Polar Kraft-fondet i et nytt skitrekk til Ånstadblåheia Alpinanlegg på Sortland.
Lad bilen gratis i vinterferien
Vi er i medaljerus og lar våre kunder lade gratis i Sulis i vinterferien.
Vil du jobbe i Polar Kraft?

Vi søker dyktige selgere til bedriftsmarkedet i Bodø og Harstad

Kraftinor og SKS Kraftsalg heter nå Polar Kraft

Vi er stolte av å kunne si at vi fra 1. januar 2018 ble til Polar Kraft. Vi har slått oss sammen med Salten Kraftsamband (SKS Kraftsalg) og laget en ny og slagkraftig kraftleverandør. 

Vil etablere Nord-Norges største strømselskap

PRESSEMELDING: Eierne av Kraftinor AS og SKS Kraftsalg AS ønsker å slå sammen kundeporteføljene innen salg av strøm.

Medlemsstrøm – en vinner!

I et år hvor strømprisene generelt har vært lave, peker Medlemsstrøm seg ut som et av de mest fordelaktige produktene.

Polar Kraft fondet

Gjennom fondet har Polar Kraft i mange år bidratt med en rekke støtte- og sponsortiltak til kultur og idrett i Nord Norge.

Forutsigbarhet med Fastpris

Else og Egil Norheim driver en stor gård i Holmstaddalen i Vesterålen. De har både kjøtt og melkeproduksjon samt at de driver stort med gris. I løpet av de siste årene har de gjort store investeringer og resultatet er blant annet en topp moderne grisefjøs i tillegg til fjøs med kjøtt og melkeproduksjon.

Faktura med både strøm og nettleie

Nå kan vi som strømleverandør endelig sende våre kunder en samlet faktura, med både strøm og nettleie. 

Powered by FUNN