Aktuelle saker

Handle lokalt – bygg lokalsamfunnet

Hva er egentlig forskjellen mellom lokale strømleverandører og nasjonale selskaper som ringer deg eller stopper deg på kjøpesentret for å selge billig strøm? Er det det samme hva du velger? 

Gjør en hverdagsdugnad for laget ditt
Vi nordmenn elsker laget vårt. Enten vi er aktive selv, har unger som deltar, eller heier på hjemmelaget – klubben i vårt hjerte – har vi et lag vi dedikerer mye av fritiden vår til. Vi har kanskje tørka tåra og av og til besvimt... Og nå kan du bidra til at laget ditt får mer penger.
Alt vi gjør i dag, er med tanke på i morgen

Vi er Polar Kraft. Et ektefødt barn av Kraftinor og SKS, eid av Lofotkraft, Nordkraft og SKS. Født 1.1.2018, men allerede stor nok til å være konkurransedyktig – både som strømleverandør og som samfunnsaktør. I lag er vi enda bedre, står enda sterkere og når enda lengre – og vi er fremdeles et nordnorsk selskap som selger strøm

Ny strømmåler – hva betyr det for deg?

Innen 1. januar 2019 skal digitale strømmålere være installert hos alle strømkunder i Norge. Dette har myndighetene bestemt og det er ditt lokale nettselskap som installerer din nye måler. Så hva betyr dette for deg som forbruker og oss som strømleverandør?

Vi tar små og store drømmer på alvor

Det høres kanskje rart ut at et selskap som lever av å selge strøm skal være så opptatt av små og store drømmer hos lag og foreninger. Men saken er at vi tror på å se helheten og at et levende samfunn trenger både noe å leve for og noe å leve av. Derfor har vi laget Polar Kraft-fondet.

Polar Kraft gir 50.000 til Sortland Alpinklubb
Polar Kraft ønsker at barn og voksne i Vesterålen skal ha et trygt alpintilbud i en sikker bakke. Vi er derfor med på å sette i gang en kronerulling og legger kr 50.000,- fra Polar Kraft-fondet i et nytt skitrekk til Ånstadblåheia Alpinanlegg på Sortland.
Lad bilen gratis i vinterferien
Vi er i medaljerus og lar våre kunder lade gratis i Sulis i vinterferien.
Vil du jobbe i Polar Kraft?

Vi søker dyktige selgere til bedriftsmarkedet i Bodø og Harstad

Kraftinor og SKS Kraftsalg heter nå Polar Kraft

Vi er stolte av å kunne si at vi fra 1. januar 2018 ble til Polar Kraft. Vi har slått oss sammen med Salten Kraftsamband (SKS Kraftsalg) og laget en ny og slagkraftig kraftleverandør. 

Flere saker
Powered by FUNN